Günaydın hayırlı haftalar...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
uygulayacağım iş şuegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın hayırlı işler
101 e cort yazdım
101 den gelüse 100 civarı kapanıp lönke dönmek
lönk hedefim 104
bugün 2 seans gevşemeye başlayıp az düzelip çarşambadan sona endeksin al verceğini ve 104 e gideceği ihtimalini değerlendircen
Yorum
-
fikrimi paylaşmak istedim.. enflasyon karlar büyüme reel piyasa felan herşey iyi değil... ee skender ne yapıyor...
fikrim terör işine göz dikti.. geçendede paylaşmıştım bu beklentiyi... ordan bişey çıkarsa ekonomi bi yana orda bi durum yok.. fakat %7 8 yapsa ne gibi avrupa birliği işi gibi...
%7 %8 çünkü kartlar skenderde... almasa bile... yapabülür...
sonra ne olacağı farketmez çinki bitirir tek barda böyle birşey...
olur olmaz ama skender bu... gerçeklerle işi yok skender algılar üzerine ve pozisyonel amaçlı... amaç kündeye getirmek.. sonra eller gitmez.. fişi çeker takar... skender her yere hakim.. zayıf gösterdiğine bakmayalım... reklamını yapar müthiş goygoylar.. uçacağız der... algıları bozar... ne derse o olur..
yoksa veriler ortada.. ekonomide bi numara olduğu yok inşaata daya gitsin fiyatları şişir 1 milyon tl 1 oda 1 salon de.. çek krediyi bankadan 1 milyona daire al. büyüme olsun... fakat terör işinden tavşan çıkartabilir skender...
Yorum
-
güzel stratejiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruygulayacağım iş şu
101 den gelüse 100 civarı kapanıp lönke dönmek
lönk hedefim 104
bugün 2 seans gevşemeye başlayıp az düzelip çarşambadan sona endeksin al verceğini ve 104 e gideceği ihtimalini değerlendircen
bende 103-105 aralığına kadar tepki bekliyorum...
aslında 103 eyi rakam... dipten 5 bin point ederki düşüş olacaksa devam edecekse 103 den dönmesi makuldur...
cort devam....
lönk açmıyorum... belirlediğim seviler geçilirse aktif emir kol kesip yukardan tekrar cortluyorum...
son poz 750 falat
101050 cortyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
-
1000 point öneriyor iskender alsam m?küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel strateji
bende 103-105 aralığına kadar tepki bekliyorum...
aslında 103 eyi rakam... dipten 5 bin point ederki düşüş olacaksa devam edecekse 103 den dönmesi makuldur...
cort devam....
lönk açmıyorum... belirlediğim seviler geçilirse aktif emir kol kesip yukardan tekrar cortluyorum...
son poz 750 falat
101050 cortyazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-

Yorum