yarın sabah herkes ekranda olsun......
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Onun bunun evlatları kansız köpekler neyi önceden bilmiyorki. Bu karaktersiz .avşaklar son dakkalardan önce öğrenmemiştir. Zaten biliyordur ve bilerek yükseltmiştir ki çakarken rahat rahat çaksın .mına çaktığım. k24mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanka karı gelmiş analist beklentilerinin altında.. demekki önceden öğrenen varmış... son dakka 2400 puan gömdüğüne göre...
Kendimden çok iki dostuma üzülüyorum.
Allah önce onların sonrada bizim yardımcımız olsun.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksperim biz oluryoruz da sen hep mesaiye gec geliyoneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın sabah herkes ekranda olsun......yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
yapacak bence
kazanç var bugün geceyede 98 bine yakın yerlerden uzun kaldımmı
çaksın bakalım nereye kadar çakacakmış, 98 hiç 100 bine benzermi?
akıl var mantık var, psokolojik bi tarafıda yok
hayırlı akşamlar.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
alıma geçmişler gözüküyor.. 3 güne belli olur ne olacağı.. eksper çizmiş senaryoyu skender mecbur uyacak
garan 30 dakkada... 9.10 dan 8.82 ye kim sattı niye sattı merak edilmeli... yada soyguna devam sorgulamadan zenci sayısını artırsın padişah sıra gelmiyor vakit kaybı verimlilik artsın...
birde moodys işi pazartesi iken o hafta + cuma tüm gün boyu + pazartesi habere kadar kimler ne satmış merak edilmeli yoksa zenciler yetmiyor zenciyede yazık...
Yorum
-
düşüşten önce bir hisseyi 1,66'dan aldım, 1,73'e kadar çıktı. tamam dedim direnci kırdı bundan sonra haber destekli feyzaya gider dedim.
baktım o'da ne, endeks yönünü aşağı çevirdi benim hissede sanki çok prim yapmış gibi o'da başladı ***ü başı ayrı oynamaya
emme bugünkü takaslarına baktığımda, citi denen yahudi tohumu benim hisseden 700.000 lot almış.
acaba diyorum bundan sonra yan kağıtlaramı girecek bu deyyus yabancılar
Yorum
-
utopya mi amk kagidi bende satacaktim 172den zararina gidecekmila dedim elimde kaldifirtina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşüşten önce bir hisseyi 1,66'dan aldım, 1,73'e kadar çıktı. Tamam dedim direnci kırdı bundan sonra haber destekli feyzaya gider dedim.
Baktım o'da ne, endeks yönünü aşağı çevirdi benim hissede sanki çok prim yapmış gibi o'da başladı ***ü başı ayrı oynamaya
emme bugünkü takaslarına baktığımda, citi denen yahudi tohumu benim hisseden 700.000 lot almış.
Acaba diyorum bundan sonra yan kağıtlaramı girecek bu deyyus yabancılar
maliyet 177 amk
Yorum
-
Yok laaa ütopya değil, başka bi amk kağıdıhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterutopya mi amk kagidi bende satacaktim 172den zararina gidecekmila dedim elimde kaldi
maliyet 177 amk
Yorum
-
nereye gapli acarsaa ? nereye atliyoruz ?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın agalar,gaplı açarsa gözüm kapalı atlarım,eksperin beklediği ne acaba?
100 liraya yüzük mü olur ?uyuz oldum şu reklamdaki ata
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
)
Yorum