Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kesin bir grup üstlenir, sonra ABD ve İsrail suriye ye girer...
Suriye ye müdahale için bahane hazır...
Umarım çok can kaybı yoktur, işin kötü tarafı çok ailenin canı yanmış olabilir...
Güvenlik görevlilerinde sanırım can kaybı var.. Olan halkım vatandaşına oluyor...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
içimden bir ses tüm bu düşüşün işyatın poz kapaması olarak görülmesini değerlendir dedi
sonuçta işyat olacakları bilmesede oradan satış yapan mihrak bu patlamayı ve sonrasında ABD TÜRKİYE ittifakının suriyeye girip asayişi sağlamasını falan biliyodu ve satışı aynı mihraklar yaptı dedirtiyor
komplo teorisi gibi durabilir ama dünyanın en çok kazandıran borsası neden çakıldı şurda bikaç günde
yukarısı bence artık satış fırsatı ama bakalım haberler ne yönde olacak olaylar nasıl gelişecek.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
içimden bir ses tüm bu düşüşün işyatın poz kapaması olarak görülmesini değerlendir dedi
sonuçta işyat olacakları bilmesede oradan satış yapan mihrak bu patlamayı ve sonrasında ABD TÜRKİYE ittifakının suriyeye girip asayişi sağlamasını falan biliyodu ve satışı aynı mihraklar yaptı dedirtiyor
komplo teorisi gibi durabilir ama dünyanın en çok kazandıran borsası neden çakıldı şurda bikaç günde
yukarısı bence artık satış fırsatı ama bakalım haberler ne yönde olacak olaylar nasıl gelişecek.
Aynen süreç güzel işliyor.. önce patriotlar yerleştirildi... İsrail vurdu.. ve patlama...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
ornegin bugun 98400 den actigim longlarin hedefi 1000 puandi hatta 99400 e yazdim her ne hikmetse cektim 99025 den verdim sabah ...sonrasinda 99575 e kadar gitti ... zeten ne zaman bir islem yapsam aninda alehime 4 kademe gidiyor bu sefer epeyi bir gitti , gidince canim sikildi verdiklerimi yerine koyayim diye 97900 e alis girdim oylesine yani ,1600 puan asagisina ve disari ciktim mal gelmis iyimi ......
sayet ekran basinda olmasam kesinlikle boyle bir rakami yakaliyamazdim cok daha yuksekten alirdim
Yorum