abi senin tecruben engin bizden ama ben bu yıl hemen diğer vadede kısa başlayacağını düşünmüyorum yedirecek bu malı millete pala spotuda vobuda
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yedirmesin abi yemeyelim ... düzene isyan... pala mala istemiyoruz adam gibi piyasa olsun..kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi senin tecruben engin bizden ama ben bu yıl hemen diğer vadede kısa başlayacağını düşünmüyorum yedirecek bu malı millete pala spotuda vobuda
Yorum
-
o dediğin heç olmaz bak altın bile manuple ediliyo tc borsası manuple edilmezse küserim vallamehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryedirmesin abi yemeyelim ... düzene isyan... pala mala istemiyoruz adam gibi piyasa olsun..
imdi spk lı hafiyeler okuyordur şake lem şaka ne manuplesi sallıyom işte *****ler hehhehehehheoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
algılarmı değişiyor zamanmı tırınınınımflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalık dolar bazlı grafikte böyük tobo görüyorum sanki,daha önce 2 kere değdiği 5 cent allahın emri de orayı da kırarsa ve tobo varsa hedef fizan
Yorum
-
Egelim furuşkan yiğidim ne ettin nasıl gidiyor?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralgılarmı değişiyor zamanmı tırınınınım
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Tobo hedefleri her zaman dirençler tabiki ama aşmasını değil şekilde çiziktirdiğim gibi aşar gibi yapıp 2014 yılının Ocak Şubat gibi grafikte mavinin düştüğü yerde oluruz gibi bir öngörüm var.
Grafik dolar bazlı endeks 30 grafiğidir
Şu an direk 6,40-6,60 seviyelerine doğru hızlanmışız ve çabuk ulaşabilirse bundan sonra dolarda düşer 1740 seviyelerinde olursa 111 bin ila 115 bin arası bi yerden dönmesi icabedecek
bir sonraki düşüş dalgasında dolar yükselse 1800 olsa 5,5 e gerileyen endeks 99 bine düşmüş olurki buda vob artık 100 bin üzerinde dalgalanacak demektir.
hayır şimdi birde dolar/tl nin inip çıkması işi bozuyor düşüş beklesende herşey fiyatların yukarda olacağını destekler gider, taaaki son yukarı dalgayı kısa bırakıp yine dirençleri aşar gibi yapıp zirve tazeler belki o zaman vob 115 den daha yukarıları görür, ardındanda özlenen nihai düzeltme başlar, 2013 ikinci yarısını bulur 2014 de hedefe varır o düşüş.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
-
-
sebep sadece teknikte....107 ve 108 de.....teknikcinin gözleri fıldır fıldır bugün....marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 dakika olmadan 500 paun veriyor..
Gözlerim yaşardı..
Yorum
Yorum