egelii Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hacim 101 000 lerdeyken dediydin yine boyle bende dedim ki sana 99300 e gelirse opte basina koy ...simdide ayni diyorum ...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperşembeden sonası 98.5 beklentimi hala koruyom ısrarnanyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
104 beklenti dahilindeydi ordsan dönüp 98500 e sona 110 a senaryomeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem egeli ....azimle mıcan mermeri delermiş....hadi bakalım inşallah diyeyim....hep aykırı aykırı gider iken önümüzdeki hafta 107 olmasın....
Yorum
-
107 ....102...olması gereken bu.....senin yazdıgın zor artık....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104 beklenti dahilindeydi ordsan dönüp 98500 e sona 110 a senaryom
Yorum
-
heeparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim 101 000 lerdeyken dediydin yine boyle bende dedim ki sana 99300 e gelirse opte basina koy ...simdide ayni diyorum ...
hakllısın hacım da
bence düşmek içün çıkıyo
104-99-100
83.5-80-86 xu100
beklentim bu şekil
Yorum
-
Ağbiler öğle arası hep dengesizdir, spotu bir görmek lazım derim poz kapamak için
klasiğini yaparsa 14:30 civarlarında 300/500 bir düzeltme gelir onu beklemekte fayda vardir poz kapamak için derim nacizane
heleki dünkü kapaniştan sonra bu öğlen MC cepte idi
Yorum
-
60 bin üstünde düzeltme bölgesi 63500 ler olduegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhee
hakllısın hacım da
bence düşmek içün çıkıyo
104-99-100
83.5-80-86 xu100
beklentim bu şekil
70 bin üstünde düetlmte bölgesi 73500 oldu
her ikisindede 60 ve 70 destek olarak çalişip zipladi
Yorum
-
-
mc saatini güzel uyguluyollar hacımkulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğbiler öğle arası hep dengesizdir, spotu bir görmek lazım derim poz kapamak için
klasiğini yaparsa 14:30 civarlarında 300/500 bir düzeltme gelir onu beklemekte fayda vardir poz kapamak için derim nacizane
heleki dünkü kapaniştan sonra bu öğlen MC cepte idi
nereyesun görünmeyusun
Yorum
-
103500 e inş.tealaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallah allah....düşüyormuyuz şimdi... hic zannetmiyorum emme .....olurmu olur.....
Yorum
-
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107 ....102...olması gereken bu.....senin yazdıgın zor artık....
Sevgili Eksper hocam 110.000 son durak mı ? Ondan sonra büyük çöküş mü olur? teşekkürler.Kim ne yaparsa aslında kendine yapar. Yapılan iyiliklerin de, kötülüklerin de, elbette bir karşılığı olacaktır.
Yorum
-
bunu kimse bilemez....rakam telaffuz edende kıcından sallıyor.....sadece teknik durum son diyor....hepsi bu.... para teknigi bozar onun ücün bu borsanın akibeti belli degildir artık.........TANCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Eksper hocam 110.000 son durak mı ? Ondan sonra büyük çöküş mü olur? teşekkürler.
Yorum
Yorum