ilk fırsatta kapayacağım..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ağına aldı senide .... ufak ufak ama sürekli cıkıyor...ara bölgelerde şort acanlara asla cıkış şansı tanımıyor....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk fırsatta kapayacağım..
Yorum
-
aynen öyle. ufak ufak, şişirmeden sürüklüyor shortçuları peşinde.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağına aldı senide .... ufak ufak ama sürekli cıkıyor...ara bölgelerde şort acanlara asla cıkış şansı tanımıyor....-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
hocam güzel söylüyorsunuzda 74 de değilizki 104 deyiz kafasına mal yeme şansı yokmu spotta olsun vobda olsun.. her yerimi bağlamışeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryükseliş akşama dogru artarak devam edecektir....japlar hazır 2,5 düşmüşken ve hazır şortcu garibanlar cogalmışken mümkün oldugunca bunları kacırmadan paracıklarını alacaktır.....
Yorum
-
yok kardeşim yok.....anlayın be...yok...şu ortamda ve şartta yooooooooook......anladınızmı....mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam güzel söylüyorsunuzda 74 de değilizki 104 deyiz kafasına mal yeme şansı yokmu spotta olsun vobda olsun.. her yerimi bağlamış
Yorum
-
kimseye akıl vermek haddim degil.... emme gördügümü yazmassam kendimi affetmem...onun ücün delinin teki diyip itibara almasanızda önemi yok.....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapattım 104,175.. 475 puan çarpıldım..
yapmazdım ama eksper hocam bu kadar iddia ediyorsa bildiği vardır.. yazının bu kısmını beş dakika sonra sileceğim..
Yorum
-
bu piyasanin bana ogrettigi en onemli seylerden biri ; ahada amma yukseldi hadi shortlayailim , veya tersi durumda gecerlidir , seklinde sartlar olustugu zaman hemen aklima , `bu yuksekmi veya dusukmu simdi ,bununda yuksegi-dusugu var daha yuksegi-dusugu var `geliyor ... o vesile ile tutuyorum kendimi ... 2008 -2010 yillarinda yedigim saglam darbe bunu ogretti bana ..... epeyi pahaliya patlamisti ....
bu arada dunku longlari ucuza kaptirdik yine ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
perşembeden sonası 98.5 beklentimi hala koruyom ısrarnanegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103600-800 civarına gelcek 2.seans
Yorum
Yorum