nedim972 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İkili dip senaryosuna göre 84300 civarına denk gelen ikili tepe çizgisi..
Şu an savrulmasını yapıyor..
84300 altında 10 numara 5 yıldız olur..
Yorum
-
size inanıyorum...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha dogrusu tekniksel olarak göle maya calıyoruz.....ya tutarsa.....koca gölün yogurt oldugunu düşünsenize....yedi sülaleniz ölene kadar yogurt yer.....ha ha ha
Yorum
-
güzel senaryo....hep nasrettin hocalık.....böyle borsaya rahmetli lazım zaten..... komediye bakın....tam soytarı borsası.....daha önce de yazdıgım gibi soytarılarda şortcular.....cal cal oynat hergün....ha ha hagundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85-90 bin arası not artışı gelir sonrasında not artışı diye alanların satışları gelir..Bu da biraz paniğe yol açar 80.000 leri test edebiliriz hatta 77.000 ler felaaann..
sonra hedef feza deeeerrmişimm..
Ne senaryo ama demi..ehehehe
Yorum
-
bir türlü cort açamadım,zaten niyetim yoktu seni de okuyunca 108 leri beklemeye başladımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröglen olmadan 1000 puvan daha soktu....dün ne yazdım....yarında yükselecek dedim ....buyrun....
trtyi dolandırmaktan hüküm giymiş şahsın hakkın rahmetine kavuştuğu söyleniyor ,doğruysa hakkımı helal etmiyorum,ahirette 2 elim yakanda olacakk24oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
alip derken long mu diyosun eksperim ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107 ve 108 den ne bulunursa alıp tüymek lazım.....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
gecenki trend hareketinin son günlerinde her allahın günü daha öglen olmadan ...ne ögleni, bir iki saat bile gecmeden en az 1000 puvan sokarak 20 gün gitti....HER ALLAHIN GÜNÜ EN AZ 1000 PUVAN....20 GÜNDE DE SOKTU 20000 PUVAN.....ve bitirdi...şimdide aynısını yapıyor...birebir aynı hareketler....o zaman imf le hergün anlaşma yapıyorduk ...şimdide hergün not artıyor....sok babam sok....
Yorum
Yorum