şortcu bulmak eskisi kadar kolay degil....eldekileri garibanları kacırmamak ücünde asla düşmemesi lazım....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cortlar malıyetıne kapattım 900 den gelirse long yada daha asagıdan
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Yorum
-
ac tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş....serapdır o serap..... eyi bak....ha ha hakulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedense içimde sağlam bir dönüş kirmisizi ile kapatçez günü hissi var ...
reversal bar dediklerinden
Yorum
-
evropada panik bitmiş....pankalara falan para ilazım deelmiş....bono krizi meselesi ise hem cok uzak hemde sorun deelmiş....karşılıksız bono karşılıksız para basma ile cözümü cok kolaymış....şort bu zamana kadar hep kandırılmış.... ayıldıgında ise cepcegizinde kuruş yogumuş....üleen hergün yunan haberi, avrupa dagılacak haberi,yok porto sırada,yok spanya sırada ....ne oldu lemmm.....yavşaklar....
Yorum
-
p5p5p5eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiller mi???? benim gördügüm bir tane fil var.... birde onun ayakları altında cırpınan karıncalar....ha ha ha* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
makine durmuyor..
60 dk, günlük, haftalık, aylık RSI aşırı alımda..
istediği çılgınlığı yapabilir, zerre engeli yok..
Yorum
-
en azından bu forumdakiler kaybetmesin.....meze olmayın diye kıcımı yırtıyorum ....kendi bilancolarına abd sevinmiyor bizimki sanki cok diplerdeymiş sanırsın .....sevincten deliye döndü.....yüzde 1.5 cıkış....gerci hergün aynı yüzde 1, yüzde 2....sok babam sok....ha ha ha
Yorum
-
Kumarda bile daha cok sansımız var neden cıkıyor abıler longdayım ama olaun neden cıkıyor
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Yorum
Yorum