dunden kica giren shortlari sabah reverse ettik (102825)... boylece dun shorttan kaybettigiklerimizi almakla birlikte, pala longdan 200 puanda bonus verdi ... geceye long ...cumleten iyi aksamlar
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gün sonu itibariyle nisan-mayıs 2012 aylarında 57.000(İMKB100) endeks ortalama ile aldığım garan-arclk-ekgyo-halkb-vakbn hisselerimin yarısını satmış bulunmaktayım. kalanı da parça parça satacağım. Babo abi'ye hisse almamda vesile olduğu için teşekkürler.
profesyonel hayatında değişiklik olur da Altın Vuruş-3 başlığı açarsa borsaya dönerim. aksi takdirde borsa benim için bitmiştir.
Yorum
-
Diğer forumdaki stockgeneration ile karıştırmış olabilirsiniz. VOB 'da işlem yapmıyorum. ;)serdar720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın stoc.
uzunları tutmaya devam ediyormusunuz...
Yorum
-
aynı kişi zannettim sizi..stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiğer forumdaki stockgeneration ile karıştırmış olabilirsiniz. VOB 'da işlem yapmıyorum. ;)
kusura bakmayın...
Yorum
-
Dünki Longlar bugün 103400 den verdim 450 den yine cort açtım ama onuda en fazla 103 den verirım yine longa dönerim,Ne güzel yaaa hiç düşmeye sonsuza kadar yükselecek bir borsamız var ama hala ilk fırsatta cort acıyorum lanet olsun içimdeki cort sevgisine.
Yorum
-
ne gadar güzel ve profca bi düşüncecaglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün sonu itibariyle nisan-mayıs 2012 aylarında 57.000(İMKB100) endeks ortalama ile aldığım garan-arclk-ekgyo-halkb-vakbn hisselerimin yarısını satmış bulunmaktayım. kalanı da parça parça satacağım. Babo abi'ye hisse almamda vesile olduğu için teşekkürler.
profesyonel hayatında değişiklik olur da Altın Vuruş-3 başlığı açarsa borsaya dönerim. aksi takdirde borsa benim için bitmiştir.
allah güle güle yidirmek nasip etsin hacım
Yorum
-
bizim şu sıralar kayıpları oynayan babolinin didiği gibimeww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünki Longlar bugün 103400 den verdim 450 den yine cort açtım ama onuda en fazla 103 den verirım yine longa dönerim,Ne güzel yaaa hiç düşmeye sonsuza kadar yükselecek bir borsamız var ama hala ilk fırsatta cort acıyorum lanet olsun içimdeki cort sevgisine.
günlüğü seetliği haftalığı sata geçmeyen bi borsada neyin cortunu açıyoz
uyanıklığın
çok çıktıya düşcekya en önce biz binem trene

perşembeden sonayı bekliyom bi vercek ordan aşşa 98 e illa didiğim didik
sona gene gider bu
Yorum
-
Babolin her zaman yanında Egelim ;) sadece kötü dayak yedim komadaydım. Bilirsiniz palanın eli ağırdır. Bir dönem bitkisel yaşamam lazımdı. İnşallah kısa bir zamanda sağlıklı bir şekilde döneriz. Ayrıca dümende sen varken biz anca miçoluk yaparız ;)egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada
millet nere gitti arkıdeş
ben açılmasına vesile oldum diye benemi galdı bu topik
bbaşka yermi buldunuz hepinizmi vuruldunuz
toplanın bakkemI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Dünkü 450 cortları 400 den verıp 425 den longa devam ediyorum cort olan arkadaslara allah sabır versın. Öncedende dedım 6 kontrat 2 kontrata indi cortta.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Yorum
Yorum