Hisse Trade Özel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
GrafİĞİ bİr İnceleyİn bakem ne yapmiŞim hocalarim...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu grafiği senmi çizdin. Helal olsun yaw. süper. ciddi söylüyom.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafİĞİ bİr İnceleyİn bakem ne yapmiŞim hocalarim...
Teknik bilmiyom diyen güko ya bak abi.
çözmüşsün sen bu işi.

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Aslind uyum Çok dÜŞtÜ gereksİz burdan alinabİlİr.....Mevlana der ki;
Yorum
-
yav destek alarak Çİzmeye ÇaliŞtimmmefekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu grafiği senmi çizdin. Helal olsun yaw. Süper. Ciddi söylüyom.
Teknik bilmiyom diyen güko ya bak abi.
çözmüşsün sen bu işi.

Mevlana der ki;
Yorum
-
sen Şİmdİ orada korkudan bİŞede yapamam artik ::::::::::::::::::::::efekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergükom, akşam bi haber attın aklımı karıştırdın.
Daha önce demişmiydim bilmiyom ama 14 aralıkta ukrayna' ya gidiyom.
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
puhahahahahahGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen Şİmdİ orada korkudan bİŞede yapamam artik ::::::::::::::::::::::
)))))))
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Güle güle gidin; güle güle gelin.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergükom, akşam bi haber attın aklımı karıştırdın.
daha önce demişmiydim bilmiyom ama 14 aralıkta Ukrayna' ya gidiyom.
Yeniler ne yapıyor bilmiyorum ama
eskiler giderken yanına kadın çorabı ve sakız alırdı. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Teşekkürler abi.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüle güle gidin; güle güle gelin.
Yeniler ne yapıyor bilmiyorum ama
eskiler giderken yanında kadın çorabı ve sakız ***ürürdü. ;)
Kadın çorabını şimdi güko yanlış anlayacak.
Hint Atasözü
Yorum
-
Muhtemelen Odessa'ya gideriz.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler abi.
Limana bakan bir park var.
Orada bir banka oturalım.
Belki kuaför bir dilber gelir.
Süt mü seviyorsun, votka mı der.
Votka cevabını veririz.
Hatun sütü sevdiğini söyler ve
benim süt içme vaktim geldi deyip
10 dakika sonra yanında uzaklaşır.
Biz de ardından bakakalırız. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
KADIN ÇORABI NEDİR NE İŞE YARARKİİİİEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler abi.
Mevlana der ki;
Yorum
-
Burva yi verdİm ya aldiya amali gİder artikkkkk amgMevlana der ki;
Yorum
-
Hey ben bunun amag geld ebasma kÜfÜrÜ 2 ay bekele kaĞit getceyİ zaman verrrrrrrrrrMevlana der ki;
Yorum
-
bu iş işte böle be gükom
şimdi yaşlanınca. elin varmıyor vermeye. aylarca bekleyince neden bekliyorsun diyorlar."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum

Yorum