Moralİm bozuldu ben gİdİyom
Hisse Trade Özel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
radyolog abi kaç kere dedim al burva burce beni kayde deyer bulmuyon heç
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
abim tarama nasıl yakaladı TTKOM u.
yanıltmadı bak 6,76 görüldü.
6,80 bölgesinde zorlanması gerek."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüle güle gidin; güle güle gelin.
Yeniler ne yapıyor bilmiyorum ama
eskiler giderken yanına kadın çorabı ve sakız alırdı. ;)yanlış deyil heç bişe anlamadım ::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler abi.
Kadın çorabını şimdi güko yanlış anlayacak.
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Nadir olan kıymetlidir.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlış deyil heç bişe anlamadım ::::
))))))
Ukrayna'da kadın çorabı bulunmuyor.
Yanında ***ürdüğü çorabı EFEKENT'in kendisinin giyecek hali yok.
Elbette atalarının yaptığı gibi Katerina'nın kızlarına giydirecek. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Yada kayıp düşmemek için ayağa geçireceğiz.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNadir olan kıymetlidir.
Ukrayna'da kadın çorabı bulunmuyor.
Yanında ***ürdüğü çorabı EFEKENT'in kendisinin giyecek hali yok.
Elbette atalarının yaptığı gibi Katerina'nın kızlarına giydirecek. ;)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
bu hangisi oluyo abiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİRAZ PARA BUUP x 30 ALMAM LAZIM
NE DERSİN EFEKENT
Mevlana der ki;
Yorum
-
x işteGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hangisi oluyo abiii
abim bazen x bazen xxx takılır
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Selamlar. İstek üzerine gruba yeni üyeler eklenmiştir. Bol kazançlar.
Üyelere durumu bildirirseniz, eklendiklerinden haberdar olurlar.;)
Yorum

Yorum