Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kaçtan aldın üstad .. bu aralar senin aldıklarında hep patlıyo bi kurşunmmu döktürsek sana...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
hasta oldum bende, dün telefonda gükoyla konuştum ondan bulaştı kesin
bademcikler tıkamış boğazı. yatıyom evde.
antibiyotik+ter başka çaresi yok
bahtsız bedeviliği bana bulaştırırsan bende sana hastalığı böle bulaştırırım ::::::)
sen akşam rakıyı buzlu içmişsindir ondan olmuştur bu havalarda buzsuz içecen rakıyı..;)
geçmiş olsun
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
bize iyi bir doktor lazım çok sık çok çabuk hasta oluyoz nerden bulcaz
Mevlana der ki;
hasta oldum bende, dün telefonda gükoyla konuştum ondan bulaştı kesin
bademcikler tıkamış boğazı. yatıyom evde.
antibiyotik+ter başka çaresi yok
Geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
Gençliğinize güvenmeyin; kendinize iyi bakın. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Hocam haliniz nedir, nicedir.
Dilerim sağlık ve afiyettesinizdir.
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma derler
O fasıldan tüyo var mı diye sorayım. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
bu konyada kartnda bir bedelsiz haberi filanmmı gelcek acepppp
Mevlana der ki;
Yorum