Dgate ne olmus ya oda yuzde - 4 hayy allah kötu basladik gune
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPrizmanina fali ne der 2,58 veriirmi tekrarlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprizmayı takipten çıkardım...yazmıştım...
çizgilerin üzerinde ilgi gösteririm...
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprzzma 336 görüp 344
üzerinde dediğim przma,
istediği yere gidebilir,
herşey çok açık,
ne abi o basamak grafik...
15 8 2013 saat 13 civarı ilk uyarı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
2.50 gelse hemen veririm bennnhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim elimde 2,58 den varrrrrrrr hala duruyor
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
guko dun 2,58 diye sevndik aldikkkkk sevincimiz kursagimizda kaldi ama eylul sonunda 3,50 fiyatugüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.50 gelse hemen veririm bennn:d
Yorum
-
allah gönline göre versinn..hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguko dun 2,58 diye sevndik aldikkkkk sevincimiz kursagimizda kaldi ama eylul sonunda 3,50 fiyatuMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
gerçi sende olduğunu bilseydim almazdım ben ::hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguko dun 2,58 diye sevndik aldikkkkk sevincimiz kursagimizda kaldi ama eylul sonunda 3,50 fiyatu
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
Yorum
-
teşekkür ederim abi,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSnpam 2,09
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Levent hocammm, Bugun benim kagıtlarımdan birinin adı nı gecirmissin.. FONFK bende bi asırdır cakılı...Arada aklına gelırse hos hani diyosunuz ya, zordur almak benden kızı dıye, bu kadar bekledım bende o sarkıyı söylüyorum amma kısmetttt...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgate,222
225 ve 229 geçerken beğendimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçemeyen geri gelir olay budur...mepet 227 vurdu geldilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 226 üzerinde de
geçemezse,
kapı kapalıdır,
geri gelir...
ondan sonrası başka bir mekan,
klimalı,püfür püfür,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
geçmiş olsun dileklerimizi iletttt saliha.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPenguen hocam 'ın abisi hastaymıs, genelde onun yanındaymıs..
allah şifalar versin..Mevlana der ki;
Yorum
Yorum