Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ey garip gönüllüm dertli yoldaşım,
Niye belli değil baharın kışın,
Var mıdır sormazlar ekmeğin aşın,
Zengin isen ya bey derler ya paşa,
Fıkaraysan ya abdal derler ya cingan haşa...
Kim onun halını sormuş demezler
Cahilin gözünde hormuş demezler
Gariplere kim iş vermiş demezler
Sen de bir insansın insanlar gibi,
Haksız kazancınan sürmedin demi,
İnsanlığın kuralları böyle mi,
O hakkı tanımaz kul kandıranlar,
İnsan olduğunun kıymatını ne anlar,
İnsanlık varlığınan olur sananlar,
Garibim engin ol, uyma cahile,
Şeytanın kazancı nafile hile,
Sana ad takarlar üzülme bile,
Neşet Ertaş
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
teşekkürler...yazılacak söylenecek o kadar çok kelime var ki) toparlayamıyorum inan...
gönlünüzdekileri versin yaradanım..
helal olsun...
bir soru?
bilgisayarı kaç levent martı kullanıyor merak ettim)ben okumaya yetiştiremezken bunca senedi ,şiiri, sözü bir kişi yazamaz değil mi dostlar
sizde hiperaktiflik var bende uyuşukluk ...bi orta yol bulmaya çalışıyorum hala...
emeklerinize sağlık...hakkınız geçiyor siz helal edin..
iyi tatiller...
he valla okumakta yetişemiyorum uygulama zaten sıfır ......
yinede allah razı olsun
sayi o bilgisayarı bir kişimi kullanıyor ........
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
bu sabah yine saydım, yeni saydım,
levent abim ve ben olmak üzere toplamda bir(1) kişiyiz...
Allah Cümlemizden Razı Olsun...
Allah senden de razı olsun ..
bende buranın müdavinlerinden olurum yalnız burada endeks yorumu yada viob yorumu var mıdır?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
eskiden Penguen kardeşimiz den sık sık yorumlarından istifade ederdim göremiyorumm nerelerde ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum