Tum keyborsa aileisnin hafta sonu mutlulukla gecsinnnnn tesekkurler leventabi
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksgy 306
312 üzerilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksgy 313aksgy 313,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksgy 310,izlemedeyim“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tüm dostlara teşekkür ederim,
iyi akşamlar,hoşçakalın...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
MERAKLISINA;
açıklanan tüm bilançolar:
Yorum
-
BU HABERİ ISKALADIK VAKKO YAZIYORUZ İYİ Mİ?
Binlerce tekstil işçisi grevde
15 Ağustos 2013 Perşembe 16:54
Son Güncelleme: 17:02
Tekstil sektöründe 30 iş yerinde 12 bin çalışanla grev bugün başladı. Grev yapılan şirketler arasında dev firmalar var.
TEKİRDAĞ - Tekstil sektörü, Türkiye genelinde 30 iş yerinde 12 bin çalışanla greve çıktı. Vakko ,Yünsa, Altınyıldız ,Söktaş, Kordsa, Akın Tekstil fabrikalarında grev uygulamasının başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurdu.
http://www.dunya.com/binlerce-teksti...de-200388h.htm“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi çalısıyor emrinde. yakısır mı sana ekmekle oynamak? yakısır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kısta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakısmaz... ben bosuna konusuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalısıyorum.
hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma, ne de gelinime hiç bir sey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!
dokunma artık aileme. dokunma bizlere. dokunma oğluma, gelinime... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düsünmeden çeker vururum seni...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
"Ağlamak sızlamak kaç para eder,
Bir şarkı söylenir, bir şarkı biter,
Ömür dedikleri gitti gider,
Bir avuç su gibi parmaklarımdan.”
Turgut Uyar“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekstilde 12 bin işçi greve çıktı. Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat, 12 bin kişinin yararlanacağı Teksif Sendikası ile Tekstil İşverenleri Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlandığını hatırlatarak “Görüşmelerde bir yere varamadık. Bu akşam(dün) 19.00’da işverenle bir araya geleceğiz ama anlaşma çıkacağını zannetmiyorum. Zaten onlar da 15 Ağustos için lokavt uygulama kararı almışlardı. O nedenle Çerkezköy’deki Yünsa ile Altınyıldız fabrikalarında sabahın erken saatlerinde greve çıkılacak” diye konuştu.
Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Irgat’ın verdiği bilgiye göre, sözleşme yapılacak sanayi kuruluşları arasında, Altınyıldız, Bahariye Mensucat, Vakko, Akın Tekstil, Kordsa, Karsu, Levi-Strauss, İşbir, Söktaş, Orta Anadolu, Yünsa ve Saray Halı gibi büyük işyeri ve işletmeler var.
Teksif Sendikası’nın, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası ile bağıtlayacağı grup toplu iş sözleşmesinin yürürlük tarihinin 1 Nisan 2013 olduğunu söyleyen Irgat, bu tarihten itibaren, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası ile sendikaları arasında toplu iş sözleşmesi müzakerelerinin sürdüğünü ancak belli bir noktaya gelinemediğini söyledi.
12 BİN ÜYE
Bu sözleşmeden 30 işyeri ve işletmede 12 bin Teksif üyesi yararlanacaktı. Ancak diğer konfederasyonlara üye işçileri de hesaba katıldığında, sözleşmeden yararlanacak işçi sayısı yaklaşık 20 bin civarı.
Irgat, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nın, sözleşmenin ücret artışı maddelerinin görüşülmesi sırasında, TÜİK tarafından açıklanan altı aylık enflasyon oranını gündeme getirdiğini, işveren sendikasının, bunun dışında herhangi bir ücret müzakeresine girmediğini, sendikalarının ücret artışı talebini kabul etmediğini söyledi.
İKRAMİYELER 4'E ÇEKSİN
Irgat, sendikanın daha önce sektördeki kriz nedeniyle, fedakârlık yaparak 4’ten 2.5’e düşürdüğümüz ikramiyelerin yeniden 4’e çıkarılmasını talep ettiğini hatırlatarak işverenin buna yaşanmadığını dile getirdi.
Üyelerin ortalama brüt ücretinin ne yazık ki hâlâ 1.165 lira düzeyinde olduğu bilgisini veren Irgat, çalışanların yüzde 55’inin çıplak saat ücretlerinin asgari ücret düzeyinde olduğunu, tekstil işçisinin yoksulluk sınırının altında yaşadığını bunun da nitelikli işçilerin, bu düşük ücret ve sosyal haklar karşısında, işten ayrılmakta, işkolu değişikliğine gitmeye zorladığını ifade etti. Sektörde işçi giriş çıkışı oranı yüzde 37’ler civarında.
VAKKO DA VAR ... :
)abim hiç haberi ıskalarmıyız.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU HABERİ ISKALADIK VAKKO YAZIYORUZ İYİ Mİ?
Binlerce tekstil işçisi grevde
15 Ağustos 2013 Perşembe 16:54
Son Güncelleme: 17:02
Tekstil sektöründe 30 iş yerinde 12 bin çalışanla grev bugün başladı. Grev yapılan şirketler arasında dev firmalar var.
TEKİRDAĞ - Tekstil sektörü, Türkiye genelinde 30 iş yerinde 12 bin çalışanla greve çıktı. Vakko ,Yünsa, Altınyıldız ,Söktaş, Kordsa, Akın Tekstil fabrikalarında grev uygulamasının başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurdu.
http://www.dunya.com/binlerce-teksti...de-200388h.htm
ıskalamadıkta sen çok hızlı gidiyonnn yazılanlar bile okunamıyo bi dur bi yavaş git

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sa,
hayırlı,sağlıklı ve huzurlu bir cumartesi dilerim;
ismet usta ile başlayalım,
buyrun:
Yorum
-
hisseleri incelemeye tersten,
z harfinden başladım;
yatas,
vking,
vkgyo,
vesbe,
vakfn ...
dikkatimi ilk çeken oldular...
vesbe yi cuma seans içi incelemeye aldığımı yazmıştım,
ilk tahlil sonuçları geldi:
vesbe 281,
283 üzerinde olmalı,
286 ara durak,
3 hedefleyebilir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Bugün 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 14. yıldönümü...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Atatürk'ün böyle bir sözü falan yoktur.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir.
Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir.
Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.Kemal ATATÜRK.
Her dönem Mustafa Kemal'e atfedilen uydurulmuş sözlerden bir tanesi... Tıpkı bir dönem II MC hükümetleri döneminde ABD'nin de desteği ile uydurulan " Türk milletinin ezeli düşmanı komünizmdir; görüldüğü yerde başı ezilmelidir" sözü gibi uydurulduğu kesin olan bir söz. Amaç, seçim sandıklarında elde edemedikleri meclisin itibarını Mustafa Kemal!in adı kullanılarak yok etmeye yönelik bir propagandadır. Ve... Bu iki kez suçtur: 1) Mustafa Kemal'e atfen onun aziz hatırasını kullanarak onun adına söz uydurmak 2) Onun aziz hatırasını kullanmak sureti ile demokratik sistemin meclisini itibarsızlaştırmaya çalışmak... Lütfen bu basit propaganda yöntemlerine alet olmayın; siteyi alet etmeyin; cezası ağırdır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
gunaydın levent abı sanada hayırlı pazarlarlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı pazarlar...
Yorum
Yorum