Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
burce cim senin gitmen lazım artıkkkkkkkkın sıkma kendini gevşettttt ::::))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Henüz yeni evlenmiş bir gelin, evde hiç iş yapmaz bütün gün otururmuş.
Kaynana ve kayınpeder bu durumdan şikayetçidir ve aralarında anlaşırlar.
"Yarın evi temizleme konusunda gelinin önünde tartışalım, belki utanır kalkıp temizler" derler.
Ertesi gün başlar kaynana ve kayınpeder "yok sen süpüreceksin yok ben süpürecektim" diye tartışmaya.
Gelin de hiç durumunu bozmaz ve pişkin pişkin:
"Yeter be sizi mi dinleyeceğim? Niye tartışıyorsunuz ki? Bir gün sen süpür bir gün o süpürsün"
:::))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Erzurumlu bir dede uçağa binmiş uçak havalandıktan sonra dede lavaboya gidip abdest almış ve hostesi çağırıp;
- Kızım buraya bi seccade ser de namazımı kılayım. demiş.
Hostes şaşırmış;
- Ne diyon dede burada namaz kılınmaz, demiş.
Dede sinirlenmiş ve sert çıkmış
hostese;
- Başın açık, dodağın boya,
eteğin kısa bana fetva mı verirsen get şoföre söyle de uçağı kibleye çevirsin, demiş.
:::::::::::::::::::::::::))
Mevlana der ki;
radyolog abi bizim efekent kayboldu gitti haberin varmıı :)
Mevlana der ki;
hisseleri incelemeye tersten,
z harfinden başladım;
yatas,
vking,
vkgyo,
vesbe,
vakfn ...
dikkatimi ilk çeken oldular...
vesbe yi cuma seans içi incelemeye aldığımı yazmıştım,
ilk tahlil sonuçları geldi:
vesbe 281,
283 üzerinde olmalı,
286 ara durak,
3 hedefleyebilir...
kısmetse gelecek bayram onun memlektinden geçip aydın a gitçem anamın babmın mezar ziyaretine
ifadesini alırım
benim yerimede ifadesini al.
pide ısmarlasın benim yerimede yeee
Mevlana der ki;
levet martı abim bide şu prazmanın ekranını atabilirmisin ne oluyo çok merak ettim.
Mevlana der ki;
Yorum