ipeke412
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke 414 üzeri rahattır ama gücü yetermi ki
zoripeke 435levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke412“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
TANAP'ta 9'u yerli toplam 28 şirketin boru tedarikiyle alakalı ön yeterlilik müracaatlarını yaptıklarını bildiren Yıldız, 27 Ağustos'a kadar da müracaatların değerlendirilmesine başlanacağını ifade etti. Bakan Yıldız, şunları kaydetti:
"Toplam 1,8 milyon tonluk borunun Türkiye'den temini için başından beri yerli imalatçıları hareketlendirmek, Türkiye'nin özellikle enerji sektörüyle alakalı yerli yapılanmasını daha da hızlandırmak açısından çok önemli bir konudur. TANAP'a boru verecek yerli firmaların başarılı olacaklarına inanıyorum. Yerli imalatımızın mutlaka burada büyük ölçüde rol alması lazım. Müteahhitlik hizmetlerinde de ister yerli firmalarımızın isterlerse konsorsiyum kurarak mutlaka müteahhitlik hizmetlerinde de yer alacağına inanıyorum. 15 Ağustosa kadar da bunlarla alakalı müracaatların alınması lazım. Ben firmalarımızı bir kez daha uyarmış olayım"
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
çok güzel bir gündü,
ipeke 412 yazdım 16 53 te,
koptuk,
nasip...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
şükür kavuşturana diyerek günü kapatalım,
hayırlı geceler,,,
Yorum
-
Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı ve bol kazançlı bir gün diliyorum...............Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
gününüz aydın kazancınız bol olsun...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
-
-
levent abi okudun mu?levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTANAP'ta 9'u yerli toplam 28 şirketin boru tedarikiyle alakalı ön yeterlilik müracaatlarını yaptıklarını bildiren Yıldız, 27 Ağustos'a kadar da müracaatların değerlendirilmesine başlanacağını ifade etti. Bakan Yıldız, şunları kaydetti:
"Toplam 1,8 milyon tonluk borunun Türkiye'den temini için başından beri yerli imalatçıları hareketlendirmek, Türkiye'nin özellikle enerji sektörüyle alakalı yerli yapılanmasını daha da hızlandırmak açısından çok önemli bir konudur. TANAP'a boru verecek yerli firmaların başarılı olacaklarına inanıyorum. Yerli imalatımızın mutlaka burada büyük ölçüde rol alması lazım. Müteahhitlik hizmetlerinde de ister yerli firmalarımızın isterlerse konsorsiyum kurarak mutlaka müteahhitlik hizmetlerinde de yer alacağına inanıyorum. 15 Ağustosa kadar da bunlarla alakalı müracaatların alınması lazım. Ben firmalarımızı bir kez daha uyarmış olayım"
http://ekonomi.haber7.com/gundem-ver...irim-gelebilir
Yorum
-
ozbal 2 üzerinde kal,202-205 arası az dinlen,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburce 447 üzerinde ancak,
geçerse 460 vurur,
devamı sonra
sonra ver ayarı
brsan34 üzerinde,
başka boru firması var mı?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
slm günaydınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum