levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bisas 080
083 geçerse se, 088 görebilir,
ama sığ biri,gerek yok...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Tşk.ler, sağolun. PC programcısı olan arkadaşın bayram tatilinden dönmesini bekleyeceğim mecburen :(levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam hoşgeldiniz,
nasılsınız,
durumlar düzeldi mi,
özledik,,,
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
namıssızlar uçtu yav...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok ileri çittin da
yetişemiyoruz hızına 
LTHOL ve Latek nasıllar Levent Hocam, açılışta tek dalsam 2-3 kademe yukardan satabilir miyim
Saygı ve sevgiler, emeğine sağlık
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yaprak 268-260 arası kalıp,bir gün yatarmısın,
olmaz mı?
bi bis krem versem,iftarda yersin...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
pinsu 364 üzeri zaten güzelsin,
aynaya gerek yok,
takıntı yapma...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
clk 2 29levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMİSAL,
ŞİMDİ clkho,
228 DE...
az kalıp,232 geçsin,bakalım...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
netas 7 14,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas 716,
için yol haritam,
deney çalışması:
ilk önce;7 15-714 görebilir,
sonra 7,20-7,23 geçerse,se,
7 27-7 37-740 vurur geri gelir...devamı sonra
dur bakalım“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
herkes müebbet yemişşşş...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
garan da 7.62 de pusuya yattım bakalım ya nasip
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
ozbal bu sefer feyk o-l-m-a-s-ı-n
202 üstü,geç otur“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dggyo 4 08levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdggyo 4 05“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum