GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
1 65 e vurup geri gelmezse se iyi,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.61 demiş
abim sen dersin....1 62 ve üzeri kalsa da uyar...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 65 e vurup geri gelmezse se iyi,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterozbal 202 üzerinde kalıcılık,
ararım,sorarım,
seni her yerdeozbal feyk attı,biraz önce...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthyao 825,
üzerinde güneşli günler...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dggyo 4 04levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdggyo 403,
aloo,
aloo,
dıt,dıt,dıt,
telefon kesildi,
tüf...
senin için büyük başarı,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
taraf 12 70 yine de sevmiyorumlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönmezleri ve tatks cuma yazmıştık,
taraf sevmiyorum“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
pazar çalışması saat 15 21;levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermepet 227,
235 te ne yapıcan?
mepet 2 47 ....%8 81“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
dyoby 124,
buralarda kalması iyidir,
asıl 130-135 bandında
güç toplarsa sa...
devamı sonra...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
flap 137 marj az,
140-145 geri gelme ihtimali fazla“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
clebi 14 65 yakarsa 15 vurur gelir,
sonra güç toplayıp 15 geçerse se,
16--17,
kendi bilir,
kimseler bilmez...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
atsyh 180 üzerinde 190 hedefleyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
diğer çalışmalar da güzel,
sırası gelen,
morali iyi,gücü kuvveti yerinde olan,
VE ÇİZGİYİ GEÇEN GİDER...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
MİSAL,
ŞİMDİ clkho,
228 DE...
az kalıp,232 geçsin,bakalım...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
netekim,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterclk 232 üzerindeki durumuna bakalım,
işin cılkı çıkmasın...
işte burda,
2 8 2013 saat 14 22,
yazmışız yav...
plan,proje,yol haritası burda...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
özür dilerim,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratsyh 180 üzerinde 190 hedefleyebilir
ATSYH 191 OLDU...
kızmassınız değil mi...

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum