Cümleten günaydın. Hayırlı günler...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakguv 12 40
12 50 üzerinde1 ağustosta yazdık,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralo güvenlik,,,
ayın 5 i olmuş,
geç kalmayın,bir daha,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hiram gel gel nerdesin operosyon başlamış tebrikler sanahiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHITITTTTTTTT opersayonun sınyalı verıldıııııııııııııııııııııııııııı berkosancılar(dengecıler) tahtaya geldılrrrrrrrrrrrrr guko haberınnnnnnnn olsunnnnnnnn ytd yancıların habarııııııııııııı guko sen anladın onuuuuuuuuuuuuuuuu YTD
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar kazancınız bol olsun.
Akguv takibimde şuan 12.8012,70 i kırmasını bekledim hocam.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 ağustosta yazdık,
ayın 5 i olmuş,
geç kalmayın,bir daha,,,

Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
burda dursun...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarmda 193
195 ve üzerinde olursan“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarmda 193
195 ve üzerinde olursanlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorge 335 üzerine ,durumuna,
ve tahlillerine bakalım,
sıradaki...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertmsn 5 02
5 üzerinde,
512 hedefiyle tutarımlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradese 10 75 üzerinde ne ala yoksacuma günkü karalamalar...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenaryom şu;aselsan
8 94 üzerinde kalırsa 926 hedef ile
1. bölüm biter“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
AnasayfaAraştırma
05.08.2013 Günlük Bülteni
Tarım dışı istihdam verisinin bir açıdan bekleneni verememiş olmasının yanı sıra bugün saat 10:00'da açıklanacak Temmuz ayı enflasyon verisinin beklenecek olması nedeniyle BIST-100 endeksinin bugüne yatayda ve dengeli bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.
Geçen hafta piyasalar esas itibarıyla FED Başkanı Bernanke'nin açıklamaları ile Cuma günkü tarım dışı istihdam verileri doğrultusunda hareket etti desek yeridir. Bu kapsamda, FED'in varlık alımlarını ne zaman azaltacağına dair sinyal vermemesinin yanı sıra beklentilerden daha kötü gelen istihdam artışına karşılık işsizlik oranının aksi yönde iyi çıkması ve bu beklentilerin hafta boyunca fiyatlandırılması yurtdışı borsaların haftayı ağırlıklı olarak artıda tamamlamasına yol açtı. Yurtiçinde ise, TCMB Başkanı Başçı'nın çok da tatmin etmeyen açıklamalarının yanı sıra Citigroup'un bankalara yönelik tavsiyesini artırması ve tahminlerden düşük gelen TDİ verisinin varlık alımlarının devam ettirileceği beklentisi yaratması BIST-100 endeksinin haftayı %2 değer kazancıyla kapatmasını sağladı.
Yeni haftanın piyasa gündeminin geçen haftaya göre önem derecesi açısından daha düşük olduğu görülürken, tarım dışı istihdam verilerinin fiyatlandırılması da devam edecektir. İstihdam açısından veri her ne kadar zayıf gelse ve varlık alımlarının azaltılma sürecinin biraz daha ötelenmesi fikrini ön plana çıkarsa da, işsizlik oranının düşmeye devam etmesi, bardağın dolu tarafını oluşturuyor. Bu nedenle, TDİ verisi ABD borsalarında Cuma günü bir ara satış baskısı yaratmış olsa da, yeni haftada ABD borsaları açısından bu olumsuz etkinin kalkması olasıdır. Bugün yurtiçinde Temmuz ayı enflasyon verisi açıklanacak. TCMB Başkanı Başçı'nın geçen haftaki açıklamalarında enflasyonun Temmuz'da %9 ile zirve yapmasının beklendiğini söylemesi, veriye ilişkin beklentilerin geçen haftadan satın alınmasını sağladığından, bugün piyasalara negatif yönde etki etmesini beklemiyoruz. Bu kapsamda, birkaç günlük vadede BIST-100 endeksinin 73.000 - 75.500 aralığında seyretmesini bekliyoruz.
Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: EKGYO, FROTO
eti menkul
Yorum
-
1.61 demiş
abim sen dersin....Mevlana der ki;
Yorum
-
biraz geç olmadı mı,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasuzu 21 15...21 35 geçerse
asuzu 21 90...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum