Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu pc de matrıksim yok grafik atacam ama... akşama artık kolları sıvarız....
Bende de aynı; Tokattan slm simurg Hocam. PC de arıza oluştu, benim de sistem pert oldu :(
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Bende de aynı; Tokattan slm simurg Hocam. PC de arıza oluştu, benim de sistem pert oldu :(
pc leri tez zamanda yaptırın sizin gibi deyerli üstadların yorumlarından bizi mahsur bırakmayın....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Simurg la sırt sırta olacağız. Fırsat buldukça buradayız artık.
Valla herkes yazmıyoruz diye sitem ediyordu, artık yazacağımıza göre, herkes bir işin ucundan tutsun artık.... yazma işi motivasyon işi.... gereksiz yere morallerimiz bozulmasın yeter ....
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
hiç bişe olmasada şu isimlerim burada görünmesi bile adamı motive ediyo yav özlemişizzzzz bu tabloyu...
Mevlana der ki;
(yenileme) doviz satim ihalesine 420 milyon dolar teklif geldi
merkez bankasi'nin actigi 250 milyon dolarlik dolar satim ihalesine,
420 milyon dolar tutarinda teklif gelirken, 250 milyon dolar satis
gerceklesti.
ihalede; ortalama fiyat 1.9490 tl, en dusuk fiyat 1.9482 tl, en yuksek
fiyat 1.9510 tl, ihaleye gelen tekliflerin ortalama fiyati 1.9482 tl
olarak aciklandi.
-matriks-
alici bol demekkİ İyİ mİ kÖtÜmÜ
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum