Turizm senetlerinde toparlanma olması güzel, gerilim sürecininin normale dönüyor algısından olsa gerek...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Ya bir de gizli gizli gitseydisinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalt göstere göstere gitti ....
haber versen biz de bakardık gidişine .
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
yahu para kazandığım yok sembolik bi miktar var onla kurcalıyorum ama sabahki grafla yazdığımın oturması paha biçilemez ayrıca 7 46 yükseğinin 3. günü oldu inşallah yarın başa bela olmazMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
mesut hocam maaltı 11 05 ve 11 10 ve devamında tek ekranda izliyodum onun için göstere göstere
tabi o esnada ayces de beklediğim için tatmin sorunu yok
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
garan: Kısa göstergeler, bu dalganın 8.00/ 8.10 kadar gideceğini gösteriyor...
Yorum
-
günaydın dostlar, hala pc im teknik servisten çıkmadı, malesef elim kolum bağlı sadece bekliyorum. :( Ne zor şeymiş borsacı için beklemek... "Donsuz dolaşırım, hissesiz dolaşamam" diyen ne kadar da veciz söylemiş!...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bugünkü kazanç ... .% 8
kayıp... % 8
sakin olamıyorum hala .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Yorum