Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tredaşşşş sesin çıksın ne yapıyon ufaklığı büyüttünmüü
ülen bu nasıl iş sesss ver dediğimiz kaçıp gidiyoooo :::::::::::::::::)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
15.40 dan halkbn gelmiş bakalım 15.50 verebilecekmiyiz. :)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
ülen bu nasıl iş sesss ver dediğimiz kaçıp gidiyoooo :::::::::::::::::)))))))
yok lo buralardayım
işler yoğun olunca önce işle ilgileniyoruz sonra borsa
bu arada sistemden atıyor
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
yok lo buralardayım
işler yoğun olunca önce işle ilgileniyoruz sonra borsa
bu arada sistemden atıyor
az yazdığın az konuştuğun için sistemden atıyorrrrrrr :::))))))))))
Mevlana der ki;
yeni bir liste yapıyorum hafta sonu ilgilenicem grafik bazında o zaman burada paylaşırım haftaya izin aldım evdeyim
ufaklık sağlam baba parası yiyor kerata milupaya büyüyor ..............
büyük olanda köftelari ekmeksiz yiyor öyle bir kızıyom ki anası yanında olmasa çakıcam tokatı
lan biz bir köfteyle bir ekmek yerdik eşşek herif ................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Hafta sonu Kırklarelinde olacağım muhtemelen.... oralarda olursan görüşelim derim
hafta sonu demirköye gitmeye niyetim var ama gitmezsem olur
sende telefonum vardı galiba
Biz trakyalıyız...
az yazdığın az konuştuğun için sistemden atıyorrrrrrr :::))))))))))
komşu sitede sekiz senede 836 defa yazmışım ..............
benden ne bekliyorsunuz ki
Biz trakyalıyız...
yeni bir liste yapıyorum hafta sonu ilgilenicem grafik bazında o zaman burada paylaşırım haftaya izin aldım evdeyim
ufaklık sağlam baba parası yiyor kerata milupaya büyüyor ..............
büyük olanda köftelari ekmeksiz yiyor öyle bir kızıyom ki anası yanında olmasa çakıcam tokatı
lan biz bir köfteyle bir ekmek yerdik eşşek herif ................
ereğli
desa
despc
özbal
feniş
vestel
emekelektrik
otkar
nettur
uyum
gübre fabrikaları
dohol
gözde
karsan
parsan
daha incelemedim ona göre
Biz trakyalıyız...
doğru diyon bak bu şekilde düşünmemiştim ..............:(
Biz trakyalıyız...
Yorum