Sizlerden gelen öneri üzeri üzerine paypal bagış butonu ekledik foruma. Umarım faydası olur.İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLKMNH DA 6.24-6.34 kamelerinden 2. alım için pasifteyim.dün almıştım. 6.64 ü gördüMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.26 lar da geldİBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
afiyet olsun öğleden sonraya kazı çalışması yapayım biraz.
Seansa geç gelince doğal olarak fazla paluk yakalamayrum da
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dün 1. seans 11.25 te yazmıştım. 1. seans 7.94 e vermişlerdi. 2. seansta da 7.96 kadar verdiler. 8.32-36 kademelerinde bir ara dinlenme yapacağını tahmin ediyorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7.90-7.94 kademelerinden trade amaçlı garan alıcıyımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GLYHO 1.30-1.37 kademelerinden 6 aylık sürede %50 prim olasılığını içinde barındırıyor. 1 yıllık vade de daha fazla prim potansiyeli taşıdığını düşünüyorum ve 1.30 kademesinden biriktirmeye başladımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizlerden gelen öneri üzeri üzerine paypal bagış butonu ekledik foruma. Umarım faydası olur.İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
forumun devamlılığı için destek şart
http://forum.keyborsa.com/showthread...borsa-hakkinda...[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün aldığım garan ve isc leri tutuyorum; yukarıdaki mesajda belirttiğim %10 prim beklentisi olan hedefimi koruyorum.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün satışların en sert olduğu anlarda ve endeksin en düşük 70.000 i gördüğü zaman isc çok az miktarda 5.08 i, garan 7.72 yi gördü. Alımlarımı dip noktadan yapmış olduğumu bugünkü tepki hareketi doğrulamış ve sistemim dipleri bulma konusundaki başarısını bana teyit etmiş oldu.2 gün önce yazdığım mesajlar.... Mesajları 1. seans yazmıştım; garan ve isc % 5 primli idi... 2. seans kapanışa doğru gelen sert satışlar sonucu garan 7.76, isc ise 5.16 seviyelerini test etmiş ama bir önceki diplerini aşağı kırmamışlardı...sistemimin ikili dip formasyonunu; formasyon henüz oluşmadan 1. ayağında ve en dipte tespit ettiğini tekrar teyit etmiş ve sizlerle en erken paylaşan oldum sanırım...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİsc de satiŞ hedefİm 5.80; garan da İse satiŞ hedefİm 8.90Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Her kim ki olasılıkları içinde barındırmayan, kesin ifadeler içeren teknik analiz yaptığını söylüyorsa kesinlikle saçmalıyordur!... Ama teknik analiz ve formasyonlar bizlere paranın yönünü tespit edebilmek için bir araçtır. Borsada gidişata yön veren para, yeraltı suları ve petrol gibidir; teknik analiz de sondaj çalışması!... Her sondaj başarılı olamaz; sondajcılık baba mesleğim; %60 başarı sondajcılar ve petrolcüler için olağanüstü bir başarıdır.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim ben ne teknikten ne formasyondan anlarım öle kendi kendime yazar çizer alır satarım idare edin beni .
formasyonu tekniği okurum araştırırım ama pek uymam onlaraaa .
çok gördüm son zamanlarda teknik formasyon yazıp çizenlerinn çöküşünü.
saygılar..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
isc lerimi 5.68 den GARAN ları 8.38 den verdim, aşağıdan almak üzereBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
alctl in son 3 günlük barları bana hareket çekiyor sanki
))
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
3 gün önce isc 5.10 kademesinde iken koyduğum 5.80 hedefine ramak kaldı; 5.70 görüldü... 10 günlük sürenin 3 gününde gerçekleşti sayılır
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut hocam bu da sondajdan istediğini bulmak oluyor sanırım .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
evet aynen öylesinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam bu da sondajdan istediğini bulmak oluyor sanırım .
bazıları da boş sondaj çıkabülüüü
Yorum
-
6.40 dan LKMNH aldım; 6.40-6.32 kademelerinde pasif alıcıyımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum