USD 192 altına gelir ve orlarada kalırsa güzel olur
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
eeeesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın dostlar,
Sevgili kardeşim Efekent ile birlikte dün akşam yemekteydik. Topikte yeniden yazma kararı aldık
.
nerlerdesiniz pekeee

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
İşte Haliç kompleksi için teklif verenler
Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal ile Sembol Uluslararası Yatırım-Ekopark Turizm-Fine Otelcilik ortak girişim grupları ve Doğuş Holding AŞ teklif verdi.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
picus hoca yazmıs,
Merhaba Arkadaşlar,
77000 bin direncini aşmakta zorlanan bir endeks görünümünde yatay bir gün geçirdik. 2 gündür aynı bölgeye her atak satışla karşılanmakta..
Kanımca bugün de aynı şey olur ve 77 bin geçilemezse güç toplamak için geri çekilme kaçınılmaz olacak ve tekrar 75-73 bin seviyelerine bir geri çekilme gözlemleyebiliriz..
Uzun bir aradan sonra tabancı takas grafiğimiz Temmuz ayına yeşil sinyal üreterek başladı. Ancak yüksek dolar kuru ve faiz borsanın önünde handikap olmaya devam ediyor..
Bugün eğer 77 bin aşılamazsa daha aşağıdan akmak üzere kâr stopuyla nakde döneceğim. Olur da ben nakitteyken aşacak olursak tekrar pozisyon açmak kolay nasılsa.
Hepinize keyifli seanslar dilerim.
Yorum
-
Dogus holding, halic tersanesi ozellestirme ihalesine istirak etmemeyi kararlastirdi- bloomberg htlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte Haliç kompleksi için teklif verenler
Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi için Cengiz İnşaat-Taca İnşaat-Galeri Kristal ile Sembol Uluslararası Yatırım-Ekopark Turizm-Fine Otelcilik ortak girişim grupları ve Doğuş Holding AŞ teklif verdi.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/iste-...41/default.htmDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sagol radyolog hocam, inşaALLAH yeniden sizleri takip etmeyi ALLAH nasip eder. Bugun ıstanbul da hava güzel, ne soguk ne sıcak, sahilde oturmaya gidiyorum. Ankara lılar icin de deniz kenarında bi çay icerim. görüşürüz kolay gelsin..
selamlar
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun saliha hanım
martı lara selam söyleyin
NOT yatirim tavsiyesi değildir

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog hocam, gecen sene burgaz ada da bi martı vardı, adalılar adını abbas koymuslardı, en cok sevdıgı sey kaşar peyniriydi, evden adaya giderken goturuyodum, alısmıstı gelip elimden alıp yıyodu. demek sizde seviyosunuz, her martı gordugumde kulagınızı cınlatırım artık.
selamlar
Yorum
-
ser dersen olurrrr abim.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGARAN
840 geçilmezse 790 yolculuğu olur derimMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum