MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
1.seans yazdığım senaryoya uygun gitmiyor muyuz sizce ?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
gidiyoruz abim her an sert bi iniş yapcaklar diye korku içinde bekliyoz. kağıtlar kımıldamıyoMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.seans yazdığım senaryoya uygun gitmiyor muyuz sizce ?Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ayran içmeye gelmiştirGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
"korku tünelini geçtik" demiştimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergidiyoruz abim her an sert bi iniş yapcaklar diye korku içinde bekliyoz. kağıtlar kımıldamıyo
yarın veya önümüzdeki hafta 79.570 sonrasında 83.200 hedef
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
odas 515 516 üzerinde duruşun nasıl?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kaç zamandır öyle yaoıyorlar sert satış yapıp döküyorlar ertesi gün sert alışlarla tekrar piyasaya çekiyorlar lodos yemiş balığa döndükGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergidiyoruz abim her an sert bi iniş yapcaklar diye korku içinde bekliyoz. kağıtlar kımıldamıyoDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
518...olmak değil kalmaklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterodas 515 516 üzerinde duruşun nasıl?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ilgilenmediğim bir hisse ama... karsusan 4.64-4.74 kademelerinden kv alım prim potansiyeli taşıyor; biraz sabırlı olup belirttilen kademelere gelmesi beklenebilir. Şu an fiyatı: 4.78Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
idgyoooooGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteridgyo diye bir senet var nasıl bilirsiniz.... :
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
tavhl 11.55 üzerimiydi ...Mevlana der ki;
Yorum
-
ben kaçtım paylaşımlar için teşekkürler iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
ben kaçtım paylaşımlar için teşekkürler iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
-
Yorum
Yorum