Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesut hcoam, hosgeldın,

bı yusuf abi yı arasana, hasta felan mı? hıc yok ortada
    şimdi aradım; abisinin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gidip geliyormuş; kendisi iyi; slm ları var.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ahilas34
      Bağımlı
      • 02 Kasım 2011
      • 1442

sagol hocam, tesekkur ederım.

selamlar

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Tatil için Antalya'ya uçuyorum; hoş ve esen kalın. Akşama ve yarın ve sonrası mobil bağlanırım. Aman piyasaya mukayyet olun
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tatil için Antalya'ya uçuyorum; hoş ve esen kalın. Akşama ve yarın ve sonrası mobil bağlanırım. Aman piyasaya mukayyet olun
          hayırlı yolculuklar...iyi tatiller,
          “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11673

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            21 den verdim çekildim kenara ..
            21 den verdik amma pek bi sağlam durdu yav pişman etme beniiiii
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11673

tcelllll izliyorum bakalım bedava kontür verecekmi banaaaa :::::::::::::::::::))))
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ubatu
                Katılımcı
                • 02 Haziran 2009
                • 189

İYİ yolculuklar,iyi tatiller

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

geçmiş olsun,iyi akşamlar
                  “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Antalya'nın bayıltan sıcağından buzz gibi bir slm
                    Aman bre 1 seans endekse mukayyet olamamışsınız; hemen de gelmiş 73.400 e... öngörümden 300 puan daha fazla düşmüş :(

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

8.20-24 kademelerinden trade amaçlı GARAN da alıcıyım
                      garan da 8.22-8.24 deki alımlarım geldi; trade amaçlı alımlarımda 5 kademelik prim yeterli benim için. 8.30-34 arası satıcıyım.
                      1. seansta aldıklarım 2. seans 2.34 den işlem görmüş 2.30-2.32 den gitmişler

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

DJI & BIST

Dün akşam DJI grafiğine göz attığımda evvelce iki kez önleme görevi yapan
                        14.850 seviyesinin yine aynı işlevi üstleneceğini ve 2 kırmızı bardan sonra
                        bugün mavi bir bar oluşacağını düşünmüştüm.

Bu sabah grafiğe baktığımda ise DJI’nın söz konusu destek seviyesinin
                        100 puan altına sarkarak 14.750 seviyelerini ziyaret ettiğini gördüm.

DJI’daki dünkü gerileme (15.100-14.750) 350 puan olduğuna göre bugün bunun
                        yarısı civarında yukarı bir tepki oluşması ve dışarıdaki olumlu havanın
                        içeriye de yansıması beklenir.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                          Mahdumu Kamil
                          • 02 Mayıs 2008
                          • 1387

Antalya'nın bayıltan sıcağından buzz gibi bir slm
                          Aman bre 1 seans endekse mukayyet olamamışsınız; hemen de gelmiş 73.400 e... öngörümden 300 puan daha fazla düşmüş :(
                          Mesut Hocam sevdiklerinizle birlikte gönlünüzce bir tatil geçirmenizi dilerim.

Antalya'dan Alanya'ya uzanmayı düşünüyorsanız cebinizde Avro bulundurun.
                          Yıllar öncesinden hatırımda kaldığı kadarıyla belediye tuvalet ücretlerini TL değil
                          Avro cinsinden belirlemişti.
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• sinterklass
                            Tecrübeli
                            • 17 Mayıs 2009
                            • 1522

cuma 7 62 netaslandım bekliyorum
                            Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

Hosting sorunu halledilmis. Keyborsa nin acildigini görünce cok sevindim. Emegi gecen herkese tesekkürler...
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

hosgeldın penguen hocam bıse yazmazsan senı ozluyoruz..ıyı kandıller

selamlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information