glyho gsdho ve pegyo simurg hocamın zamanında 1 liranın altında takip ettiği kazanıp kazandırdığı senetlerdir .
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Yeşil Hat / Güvenli Seyir
Önce göz ucuyla haftalık hisse tahminlerine baktım. Bilgi ve birikimine güvendiğim üyelerin yaptıkları tercihlerden yola çıkarak önümüzdeki hafta İMKB’nin düşüşe tepki vereceği düşüncesinde olduklarını anladım.
Sonra güvendiğim teknik göstergelerden MAD’ın yerine ve yönüne göz attım. Hareketli ortalamalara göre sinyal üreten gösterge endekse zıt hareket ediyor. Yani endeks yükselirken düşüyor, düşerken yükseliyor. Gösterge 7 ayı aşan yükseliş trendinin halihazırda en güçsüz görünümünü sergiliyor.
40 günlük hareketli ortalamalar trend boyunca 78.500 ilk aşağı geçine dek iyi önleme görevi yaptı. Göstergenin 0 referans çizgisine bakarak bu durumu anlamak mümkün. Endeks iki yeşil çizgi ile işaretlenen kanal içinde hareket ettiği sürece güvende olduğumuz söylenebilir. Yeşil hattın dışındaki hareketler ise tehlikeli sularda seyrettiğimiz şeklinde yorumlanabilir.
Lafı uzatma sadede gel dediğinizi duyar gibiyim. Peki öyle olsun. Endeks 3 bin puanlık bir sıçrama yapıp kendini yukarı atar ve 15 günlük hareketli ortalamaların üzerinde tutunabilirse tehlike geçti diyebiliriz.
Yorum
-
hayırlı sabahlarPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeşil Hat / Güvenli Seyir
Endeks 3 bin puanlık bir sıçrama yapıp kendini yukarı atar ve 15 günlük hareketli ortalamaların üzerinde tutunabilirse tehlike geçti diyebiliriz.
guzu emmi nin oraya sordum bir de Penguen kardeşimden uzman lık yardım alayım istedim günlükte henüz Al vermeyen VOB grafiği düzeltme bitti demek hata heralde ..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...653#post467653
hadi ahali yahu 1 dakika ayırıp bi hisse seçeceksiniz bir hafta yarışacağız
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
VOB'la ilgili değilim. Bilmediğim bir konuda fikir yürütmek istemem. Anlayış göstereceğinize inanıyor, saygılar sunuyorum.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı sabahlar
guzu emmi nin oraya sordum bir de Penguen kardeşimden uzman lık yardım alayım istedim günlükte henüz Al vermeyen VOB grafiği düzeltme bitti demek hata heralde ..[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
güko hocam sepette ne var taş toprak para edicek mi istihdamda inşaat ve yan sektörlerinin aradığı personel sayısı artmakta bu bile pozitif bir göstergedirMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
slm günaydın keyborsaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
3,70 den accuk LOKMAN hekim aldımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-

Yorum