Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinterklass
    Tecrübeli
    • 17 Mayıs 2009
    • 1522

glyho gsdho ve pegyo simurg hocamın zamanında 1 liranın altında takip ettiği kazanıp kazandırdığı senetlerdir .
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• Penguen
      Mahdumu Kamil
      • 02 Mayıs 2008
      • 1387

Günlük-Haftalık Uyumu Olanlar (28)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Otomat 28

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

Günaydınlar..

KEYBORSA tahmin yarışmasında , tahminde bulunabilirsiniz
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• Penguen
            Mahdumu Kamil
            • 02 Mayıs 2008
            • 1387

Yeşil Hat / Güvenli Seyir

Önce göz ucuyla haftalık hisse tahminlerine baktım. Bilgi ve birikimine güvendiğim üyelerin yaptıkları tercihlerden yola çıkarak önümüzdeki hafta İMKB’nin düşüşe tepki vereceği düşüncesinde olduklarını anladım.

Sonra güvendiğim teknik göstergelerden MAD’ın yerine ve yönüne göz attım. Hareketli ortalamalara göre sinyal üreten gösterge endekse zıt hareket ediyor. Yani endeks yükselirken düşüyor, düşerken yükseliyor. Gösterge 7 ayı aşan yükseliş trendinin halihazırda en güçsüz görünümünü sergiliyor.

40 günlük hareketli ortalamalar trend boyunca 78.500 ilk aşağı geçine dek iyi önleme görevi yaptı. Göstergenin 0 referans çizgisine bakarak bu durumu anlamak mümkün. Endeks iki yeşil çizgi ile işaretlenen kanal içinde hareket ettiği sürece güvende olduğumuz söylenebilir. Yeşil hattın dışındaki hareketler ise tehlikeli sularda seyrettiğimiz şeklinde yorumlanabilir.

Lafı uzatma sadede gel dediğinizi duyar gibiyim. Peki öyle olsun. Endeks 3 bin puanlık bir sıçrama yapıp kendini yukarı atar ve 15 günlük hareketli ortalamaların üzerinde tutunabilirse tehlike geçti diyebiliriz.

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Yeşil Hat / Güvenli Seyir
              Endeks 3 bin puanlık bir sıçrama yapıp kendini yukarı atar ve 15 günlük hareketli ortalamaların üzerinde tutunabilirse tehlike geçti diyebiliriz.
              hayırlı sabahlar
              guzu emmi nin oraya sordum bir de Penguen kardeşimden uzman lık yardım alayım istedim günlükte henüz Al vermeyen VOB grafiği düzeltme bitti demek hata heralde ..
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...653#post467653

hadi ahali yahu 1 dakika ayırıp bi hisse seçeceksiniz bir hafta yarışacağız
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hayırlı sabahlar
                  guzu emmi nin oraya sordum bir de Penguen kardeşimden uzman lık yardım alayım istedim günlükte henüz Al vermeyen VOB grafiği düzeltme bitti demek hata heralde ..
                  VOB'la ilgili değilim. Bilmediğim bir konuda fikir yürütmek istemem. Anlayış göstereceğinize inanıyor, saygılar sunuyorum.

Yorum

• sinterklass
                    Tecrübeli
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 1522

güko hocam sepette ne var taş toprak para edicek mi istihdamda inşaat ve yan sektörlerinin aradığı personel sayısı artmakta bu bile pozitif bir göstergedir
                    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• ahilas34
                      Bağımlı
                      • 02 Kasım 2011
                      • 1442

Günaydınnnnnn,

hayırlı haftalar arkadaslar.

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22825

Günaydın arkadaslar

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

slm günaydın keyborsa
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ibugra
                            Tecrübeli
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 720

s.a. hayırlı sabahlar

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

3,70 den accuk LOKMAN hekim aldım
                              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

günaydın bol kazançlar....
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information