Efekent üstadım TATKS larımı 2,17 den almıştım şimdi 2,38 gördü.İlk zorlu direnç neresi acaba ?rica etsem bakabilir misiniz?
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Çok anladığımı söyleyemem ama torku yüksek olmalı, bir de üst sınıf model değilse içeri çok ses alıyor (passat,mondeo, A3-A4 ayarında olmalıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDizel arabadan anlayan arkadaş var mı aramızda. 2. el alırken nelere dikkat etmeliyiz.
) Bir de bakım masrafları benzinliye göre biraz tuzlu oluyor.
Yorum
-
Periyodik bakımlarının zamanında yapılmış olması,kilometresinin düşük olması,enjektörlerinin iyi olması, en önemliside turbosunun çok iyi olması lazım.turbo bi veriştirirse dolaylı parçalarıyla beraber en az 4000-5000 lira masraf açarEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDizel arabadan anlayan arkadaş var mı aramızda. 2. el alırken nelere dikkat etmeliyiz.
Yorum
-
dizel arabalar benzinli arabalara göre teknolojisi gereği daha fazla tork üretir.örneğin 1.6 dizel bir aracın ürettiği tork değeri V6 benzinli 3.0 cc lik bir motorun ürettiği tork değeri hemen hemen aynıdır.hatta kalkıştaki ivmelenmede herzaman dizel daha iyidir.asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok anladığımı söyleyemem ama torku yüksek olmalı, bir de üst sınıf model değilse içeri çok ses alıyor (passat,mondeo, A3-A4 ayarında olmalı
) Bir de bakım masrafları benzinliye göre biraz tuzlu oluyor.
Yorum
-
bende dizel almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum siz belirledinizmi arabayı sn hocamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDizel arabadan anlayan arkadaş var mı aramızda. 2. el alırken nelere dikkat etmeliyiz.
Yorum
-
oooooooooooo
parayı vuaranlar belli olmaya başladı ......
opel astra 1,3 az yakar yeyeterli
fort focus 1,6 kuvvetli bas basabildiğin kadar
vw jetta 1,6 iyidir kalite
auidi 1,6 kalite
linea türk işi her yola gelirBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
SAOL EFEKENT HOCAM SENDEN BAŞKA BAKAN GÖRENDE YOK ÖLE OLMASI DAHA İYİEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen için tebrikler güko.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi gaz verme şunaEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen için tebrikler güko.
görende tavan neyim çekti sanar
zaten heryer uçuyor... o kadar yapması normal
biyerlerden okumuş, bize satmıştır... yoksa ne bilsin o analiz yapmayı
Yorum
-
fiat fiorino. 3. araç olacak. ticari kullanım için.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende dizel almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum siz belirledinizmi arabayı sn hocam"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sana ben bİ gaz verecem Şİmdİ duvara toslayacan :::::::::::::::::::pega_sus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi gaz verme şuna
Zaten heryer uçuyor... O kadar yapması normal
biyerlerden okumuş, bize satmıştır... Yoksa ne bilsin o analiz yapmayı
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
pega uğraşma benim gükomla .ben onun fahri hemşerisiyimPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi gaz verme şuna
zaten heryer uçuyor... o kadar yapması normal
biyerlerden okumuş, bize satmıştır... yoksa ne bilsin o analiz yapmayı
Yorum
-
tebrikler hocam ne zaman yazdığınızı görmedik gerçekten yoksa bizde nasiplenirdik azıcık olsunGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAOL EFEKENT HOCAM SENDEN BAŞKA BAKAN GÖRENDE YOK ÖLE OLMASI DAHA İYİ
Yorum
Yorum