Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

lem GÜKO

nooldu... pohunda boncuk mu buldun lem

bizim VOP 100 binli rakamlar yanıyor

tahtaya sığmıyor la kademeler

Yorum

• hiram
      Bağımlı
      • 27 Kasım 2008
      • 783

gozde cok guzellestııı

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

İyİ akŞamalar.
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

EFEKENT ABİ

50 dene kağıdından biri bi % 3 yaptı deye

tepemize çıkardın o satikarı k24 (tabanmı çekti kaadı 2. seans... göremedim listede )

hisse didim mi 1 tene sıkacan

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
            benede yazın bi tene

eski kağıdım... çok kupa aldırmışlığı vardır sağolsun

FLAP
            flapdiyegelecek tavanlar

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

Güncelleme 0102

ÇIKANLAR//
              AKGRT-ALGYO-ALNTF-AVTUR-DAGHL-DENTA-DGGYO-DOHOL-ENKAI-INDES-
              KRDMB-KRONT-KUTPO-MATAS-MUTLU-TCRYO-TRGYO-TTRAK

GİRENLER//
              ADBGR-AEFES-AKFEN-BJKAS-BRSAN-BUCIM-CRDFA-DGZTE-EGSER-ETILR-
              GARAN-GENTS-GSRAY-ISCTR-ISYAT-KORDS-KOZAL-MMCAS-MNDRS-TEBNK-
              TEKTU-TKURU-VESTL-ZOREN
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Güncelleme 0102

ÇIKANLAR//
                AKGRT-ALGYO-ALNTF-AVTUR-DAGHL-DENTA-DGGYO-DOHOL-ENKAI-INDES-
                KRDMB-KRONT-KUTPO-MATAS-MUTLU-TCRYO-TRGYO-TTRAK

GİRENLER//
                ADBGR-AEFES-AKFEN-BJKAS-BRSAN-BUCIM-CRDFA-DGZTE-EGSER-ETILR-
                GARAN-GENTS-GSRAY-ISCTR-ISYAT-KORDS-KOZAL-MMCAS-MNDRS-TEBNK-
                TEKTU-TKURU-VESTL-ZOREN
                hocam ne zaman ersu gırecek yalandan olsada yaz moralım duzelsın brsan tuttum ama

Yorum

• hiram
                  Bağımlı
                  • 27 Kasım 2008
                  • 783

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  inşallah yarın tspor ve ersu suprız yapar yuzde 25 soyle hahaaaaa tabii birde h t

Allahümme inni es`elüke bi cah`i nebiyyikel mustafa amın amın

Yorum

• sinterklass
                    Tecrübeli
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 1522

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sıkın ulennnnnnnn istediyiniz kadar sıkın vermeyecem kağıtları bu sene inatcıyım ..................
                    hocam kağıtları vermem diye feryad ediyosun bunlar kesin dönecek yani vobla şortla işim yok yinede her an dönücek diye heycanlanıyorum adrenalin yükseldi ..
                    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• sinterklass
                      Tecrübeli
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 1522

ağalar paşalar hocalar üstadlar abiler kardeşler ben kendimi bildim bileli hedge fonlarla ilgili haber çıktımı bi yıkım olurdu iyi olsada kötü olsada felaket tellallığına gerek yok madaem bilgi paylaşıyoruz aha benim bilgilerim şimdi for example diyelim paragraftan başlayalım zaten yazacağım 2 satır

bjkas ... çılgınlar gibi ceza yedi yiyor dahada yer fikret orman ntvde başkanlık öncesi konusurken bundan olmaz heralde parası var çökecekler dedim netekim öylede oldu e herkes ünal aysal değilki taraftarını soysun sade kendi taraftarını soysa iyi gitti fener taraftarını bile soydu o ... neyse ne zamanki forumdur alakasız haber siteleridir sonuçta ky yi etkileyecek yerlerde bjkas borçlarını ödese ortada kulüp kalmıyor haberi çıktı grafik ortada 3 gün tavan yapmış ben almadım ... ahmet ağada almadı e güko hocamda bjkas falan demiyodu o sıra sonuç alanlar vurdu sattı geçti şimdi panemerasını lüks bi otelin önüne bıraktı günaha doğru ilerliyor .. kağıtları kucağına bıraktığı gariplerde uyurken inilti çıkartıyor ...

demem o ki ayık olalım bunlar bize bir şey vermez hedge haberi çıkmış cds güvenilir zırvaları çıkmış ben her şeyi beklerim ha ben shortla gezmiyorum elimde full aslan var güvenmediğim halde ...
                      bunlara adi demekten kendimi alamıyorum gööya krizde olan ispanya portekiz yunanistan ın cdslerini alt alta koymuş altada bizi yapıştırmışlar yok efendim bizim cdsler daha iyi durumdaymış bilmeyen arkadaşlara önerim googlelayın ben çok sorardım ama sorduklarımdan daha çoğunu sormaya çekinirdim öyle derinlemesine inincede öğrenebilceğiniz daha fazla bir şey olmuyor.

bendede pembe bulutlar uçuşmaya başlamıştı taki hedge, cds haberi ve güko üstadın vermem mallarımı narasını duyana dek ...

umarım bütün yıl kazanırız .
                      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• EFEKENT
                        Kıdemli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 4329

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        EFEKENT ABİ

tepemize çıkardın o satikarı k24 (tabanmı çekti kaadı 2. seans... göremedim listede )

flapdiyegelecek tavanlar
                        şimdi pega

bu yazdıkların latife mi? ciddi mi ?
                        onu öğreneyim ona göre cevap yazayım...
                        Hint Atasözü

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          şimdi pega

bu yazdıkların latife mi? ciddi mi ?
                          onu öğreneyim ona göre cevap yazayım...
                          orası latife sadece

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          EFEKENT ABİ

flapdiyegelecek tavanlar

Yorum

• ahilas34
                            Bağımlı
                            • 02 Kasım 2011
                            • 1442

Beklentilerimiz ve aylık strateji

} Geçen Ay;
                            }
                            } AB’nin Yunanistan’a mali hedeflerini karşılamak için 2 yıl ek süre vermesi, AB Maliye Bakanları’nın Yunanistan'a kredi diliminin ödenmesini onaylaması, Çin'de hükümetin sigorta şirketlerinin ticari bankalara yatırım yapmasına sınırlama getiren düzenlemeyi kaldırması, Çin’in yeni liderlerin kentleşme yatırımlarını destekleme taahhüdünde bulunması, Avrupa ve İngiltere Merkez Bankalarının beklentiler doğrultusunda faizleri değiştirmemesi, S&P’nin İngiltere'nin kredi notunun görünümünü 'negatif'e indirmesi, FED’in faizleri değiştirmemesine karşılık her ay 45 milyar $ tutarında Hazine kağıdı satın alacağını, işsizlik %6,5'in altına inmedikçe ve enflasyon %2,5'in üstüne çıkmadıkça olağanüstü düşük faiz oranlarını değiştirmeyeceğini bildirmesi, Japonya’daki seçimleri daha fazla parasal genişleme vadeden LDP’nin kazanması, yeni Başbakan seçilen Abe’nin Merkez Bankası üzerinde kurduğu baskının çok daha büyük boyutlarda parasal genişleme içermesi, enflasyon hedefinin yükseltilmesi, sınırsız parasal genişleme spekülasyonlarının Yen’in değerini düşürmeye devam etmesi ve bunun ihracatçı şirketlere destek olması gibi gelişmeler geçen ay piyasalara yön verdi ve borsalardaki yükselişin devam etmesini sağladı.
                            }

} Bu Ay;

} 2012 yılını TL bazında %52,6, dolar bazında ise %62,1 oranında yükselişle tamamlayan İMKB-100 endeksinde iyimserlik havasının devam ettiğini görmekteyiz. Temel makro göstergelerde bozulma olmaması, S&P veya Moody’s’den not artışı gelerek Türkiye’nin iki kurum tarafından yatırım yapılabilir seviyeye yükseleceği beklentisi, Türkiye’ye yönelik uzun vadeli pozitif bakışını sürüyor olması, yurtdışında sınırsız parasal genişleme hareketlerinin daha riskli varlıklara yönelimi desteklemesi, bu durumun ve yurtdışı piyasalardaki risklerin azalmaya başlamasının gelişmekte olan ülkelere para girişine yol açması, faizlerdeki hızlı düşüşün bankaların son çeyrek karına kar katacak olması, gösterge endeksin ulaştığı zirveye rağmen yükselişin devam edebileceğini ortaya koyuyor. Bu kapsamda, İMKB’ye yönelik pozitif bakış açısı gün içi düzeltmelere, kar realizelerine karşın bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Bütün bu olumlu görüntüye karşılık 2012 son çeyreğinde mali uçurum endişelerinin de katkısıyla daha da fazla yavaşladığını tahmin ettiğimiz global ekonominin bu dönemde şirket karlılıklarını düşürecek olması, ABD’de Ocak ayı itibarıyla açıklanmaya başlayacak 12 aylık bilançolarda bu negatif durumun görülecek olması, otomatik vergi artırımlarında anlaşmaya varılmış olsa da borç tavanı ve harcama kesintileri konusunun tekrar gündeme gelecek oluşu, yurtiçinde faizlerin %6’nın altına inmesinin de etkisiyle çeyreksel bazda karını artırması beklenen bankaların ve olası not artışı gibi pozitif beklentilerin bulunduğu Mart ayı öncesinde, İMKB’de kar satışlarına veya durağanlığa neden olacaktır düşüncesindeyiz. Yıl genelinde büyüme hızının baz etkisine de bağlı olarak %4’e ulaşacağını öngörsek de, global rekabetin kızışacağını düşünmemiz, bankaların faiz marjlarına bağlı olarak karlılıklarının daralmasını beklememiz, 2013 son çeyreğinden itibaren global likidite daralması yönünde söylemlerin ön plana çıkmaya başlayacak oluşu nedenleriyle İMKB’nin 2012 yılındaki performansını sürdürmesini beklemiyoruz. Bu kapsamda, 2013 yılında bir trendden ziyade aylık bazda (yıllık bazda 68.500 – 87.200 aralığında) hareketten söz etmeyi daha doğru buluyor, Ocak ayında kar realizesi yaşanacağını tahmin ediyor, hisse alımında daha seçici olunmasını ve dönemsel bazda temettü verimi yüksek şirketlerden değerlemeler açısından hala uygun seviyede bulunan (ANHYT, BOLUC, TOASO, BAGFS, PNSUT vb) hisselerin bulundurulmasını tavsiye ediyoruz.
                            }
                            }
                            } Bu kapsamda, Ocak ayında IMKB-100 endeksinin 75.500 – 82.000 aralığında hareket etmesini bekliyoruz.

} Ocak Ayı Hisse Tavsiyelerimiz: AEFES, AKENR, AKFEN, ANHYT, AYGAZ, BOLUC, BRISA, ECZYT, ISCTR, SAHOL

Eti Yatırım

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hocam ne zaman ersu gırecek yalandan olsada yaz moralım duzelsın brsan tuttum ama
                              Günaydın, gününüz güzel geçsin.

Arkadaşlar kış mevsiminde nezleden, gripten uzak olmak istiyorsanız
                              Ersu meyve suyu içmelisiniz ;)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

gunaydın kolay gelsın, benım kagıtlarımı da tavan yapın...

selamlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information