Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gükonun izledikleri topiğindenGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermrshl
golts
brısa
netas
goody
ızocm
eggub
bagfs
gubrf
egeen
2 hafta izleycem
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana ben bİ gaz verecem Şİmdİ duvara toslayacan :::::::::::::::::::
)))))))))tek tek gelin lem dür-zülerSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega uğraşma benim gükomla .ben onun fahri hemşerisiyim
vallaha morartırım gözünüzü...

Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek tek gelin lem dür-züler
vallaha morartırım gözünüzü...

kızdrımayın pega yı
şort ta yakalandı bu karda kışta herhal
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ona short bİle Çok donsuz gezsİİnnnnn tutİ donsun:::::::::::::::::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızdrımayın pega yı

)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
zuhahaha...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergükonun izledikleri topiğinden
o kadar belli oluyor mu yawradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızdrımayın pega yı

Yorum
-
Artik takaslari gÖremeyecekmİyİz 2 gÜn sonrada olsa ........:(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Afİyet olsun...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum