penguen abi kerevitaş ne dersin yanıp yanıp sönüyor
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
fenerde maliyeti gördük çok şükür
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
zararda olup bekleyene allah kolaylık versinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
amin. cümlemize inşallahbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzararda olup bekleyene allah kolaylık versin
...::[AZİNA]::...
Yorum
-
valla şahsen bendede para yok gırtlağa kadar fenerdeyim ama bakıyoruz işte maksat vakit geçsin.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Aylık-Haftalık Uyumu başlıklı mesaj birkaç sayfa geride kaldı. Orada bir tablo var. Kontrol ettim listede yok.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpenguen abi kerevitaş ne dersin yanıp yanıp sönüyor
Tazı gibi her hissenin peşinden koşmak veya her uçan kuşa ateş etmek yerine sadece ördeklere-kazlara ateş etmek gibi bir yöntem geliştirmemiz gerekiyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bjk bi yukarı daha peşine de fener hadi bakiimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
akmerkez malı aldı gidersin artık heraldeBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
fenerde hiç bişey olmasa şampiyonluk ayağına ***ütrler yırtarız hiç sıkıntım yok o yüzdenBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum