bakın şimdi bjk yi nasıl alıyor
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
almadı yan geldi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Malı bende verdim boğaziçi ama bu ölmüş eşek gibi yerinden kıpraşmıyo bi türlü kıpraşşsa gene alırık amak24bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakmerkez malı aldı gidersin artık heraldeBirşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
ondaki spek fena.zaten akkök grubunun müdürlerinden biriyle konustum.biizm gruptan para kazanman zordemişti.öle bi gruplar yani.hisseyle ilgliler epeyreisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMalı bende verdim boğaziçi ama bu ölmüş eşek gibi yerinden kıpraşmıyo bi türlü kıpraşşsa gene alırık amak24Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
millet müftela olmuş hastaneden bile giriliyor
Yorum
-
Yorum
-
Şu an 6 kullanıcı var. (4 üye ve 2 konuk) 2 konuk kim yavBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hocam özele aldılar ya kimilerinibogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 6 kullanıcı var. (4 üye ve 2 konuk) 2 konuk kim yav
Yorum
-
özellikleri var onların demekki
Yorum

Yorum