dayı9 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Haklısınız. Hisse 4 haftadır 10 haftalık HO'nın üzerinde seyrediyor.mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPenguen Hocam haftalık grafiklerin çıkışa işaret ettiğine inandığım için alm denedim.
Fakat sadece indikatörlere değil, resmin bütününe bakmak gerekiyor.
Bekletir ama yüzünüzü güldürür diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Cevap gelmedi.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOyunu pek seviyorlar.
Alışı 3.13'e satışı 3.17'ye çektiler ;)
Bu durumda siz ne yapardınız?
Madem oyun istiyorlar;
alışı aşağı, satışı yukarı çekmek gerekir.
Madem bizim psikolojimizi bozmaya çalışıyorlar;
bizim de aynı yöntemle karşılık vermemiz uygun olur.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Bir soru ile sessizliğe son vereyim.
KARTN ve KONYA'da dün ve bugün amcaların para-hisse pozisyonları nasıl değişiklik gösterdi?
İpucu : Vermeden almak Allah'a mahsustur. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
EFEKENT Hocam gördüğünüz gibi ben arkadaşları konuşmaya teşvik ediyorum ama
onlar "Söz gümüşse sükut altındır" kuralını uyguluyor ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Derdimiz de bu ya abi zaten. ;)Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT Hocam gördüğünüz gibi ben arkadaşları konuşmaya teşvik ediyorum ama
onlar "Söz gümüşse sükut altındır" kuralını uyguluyor ;)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Başarısız olduk.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir soru ile sessizliğe son vereyim.
KARTN ve KONYA'da dün ve bugün amcaların para-hisse pozisyonları nasıl değişiklik gösterdi?
İpucu : Vermeden almak Allah'a mahsustur. ;)
O zaman taktik değiştirelim.
Doğru cevabı verene tüyo var. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
penguen hocam iyi hoş diyorsun da ben tüyo da istemiyorum takaslarına baktım hisselerin takaslarına baktım çok bir değişiklik yoktu işlem hacimleri de düşük neyi gözden kaçırıyorum anlamıyorum şu borsayı tam nezaman öğrenecem onuda anlamıyorum ya"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Anladım, işin teknik kısmını çözdüm diyorsunuz.epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpenguen hocam iyi hoş diyorsun da ben tüyo da istemiyorum takaslarına baktım hisselerin takaslarına baktım çok bir değişiklik yoktu işlem hacimleri de düşük neyi gözden kaçırıyorum anlamıyorum şu borsayı tam nezaman öğrenecem onuda anlamıyorum ya
Fakat bu ancak hissenin yerini ve yönünü belirleme ve
amcaların peşi sıra gitme imkanı sağlar.
Bizim asıl taktik kısmına odaklanmamız ve
amcaların kafasında ne tilkiler dolaştığını
anlamaya çalışmamız gerekiyor.
Aslında bu işlere hiç de kafa yormak gerekmiyor.
Parası olan yerlerde sürünen bir hisseyi göklerde uçurur,
senedi olan göklerde gezinen kartalı sürüngene çevirir. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
diyorsun yani penguen hocam tekniği de çok çözdük denemez ancak sizlerden birşeyler kapmaya çalışıyorum onun için yardımınızı grafiklerinizi herzaman bekliyorum sizin grafiklerinizle bazı şeyleri öğrendim bugüne kadar tşk ederim."tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
brısa bu sfer gitcek sanki......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
O zaman amcaların bizden daha sabırlı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor ;)epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertalihimin içine edeyim nezaman kağıt satsam hareketleniyor
6 yıl önceydi sanırım; ESEMS'a pres uygulanıyor.
Hisse 1.04-1.06 arasında gidip geliyor.
15 işlem gününde lütfedip bana 1.500 hisse verdiler.
2 Hafta sonra 1.50'den satınca sevindim.
Sonra ne mi oldu?
3 ayın sonunda hisseyi 3.50'ye taşıdılar. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum