sagol gukom tesekkur ederım. Bu sıte bence hepımızle senlenıyo, ayıramadım, sen, bogazıcılı, radyolog hocam, penguen hocam efekent hocam biriniz olmasa hemen yoklugunuz fark edılıyo.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
biz burdayız saliha tekkeyi bekliyoz bir yerlere gidip gelmiyoz......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ÇaĞlayan: Ukrayna İle serbest tİcaret anlaŞmasinda son noktaya gelİndİefekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesaj kutum dolmuş boşalttım.
belki vizeler kalkar:d
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı
1 milyon 400 bin kişinin merakla beklediği KPSS sonuçları açıklandı.
Güncelleme:30 Kasım 2012 16:35
ANKARA (İHA) - Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adayların, kamu kurum ve kuruluşları kadro ve pozisyonlarına yerleşme sonuçları "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden yayımlandı.
yav bu ne hız dün tercih son günü idi bugün sonuçlar açıklanmış vaybe türkiye ne hızlı bir ülke olmuş helal olsun...Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar..Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
Kaptanım, köprüüstünde üşümüşsünüzdür diye düşündüm.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 1 kullanıcı var. (1 üye ve 0 konuk)
EFEKENT
iyi akşamlar.
İçiniz ısınsın diye size yorgunluk kahvesi getirdim. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Otomat 1130
(*) Endeks tarihi zirvelerinde gezindiği, çoğu hissenin günlük göstergeleri şiştiği için
tarama sonunda hayli kabarık bir liste ile karşılaşılmıştır. Daha rafine bir sonuç
elde etmek için filtre daraltılmış, günlük-haftalık uyumu aranmış, ancak bu sayede
hisselerin % 80’i elenebilmiştir.
Yorum

)))))))
Yorum