Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
dur bi ya daha işimiz bitmedi korkutma adamıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 saat kaybolduk tutamamışsınız endeksi. Haber falanmı var kimse bişi yapıştırmamış. yoksa mal dağıtımı tamamlanmış mı?
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
erbosta 19.80 olmuş vay namıssıız..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Simurg Hocam hikayeyi anlattım mı bilmiyorum.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi siz, işinizi bilirsiniz....;)
20 yıldan daha önceki bir zamandı.
Sabah ezanıyla evden çıkıp yatsı ezanıyla eve giriyordum.
Bir akşam bir abla önüme çıktı ve "kardeş bir ekmek parası" dedi.
Daha sonra bunu her akşam tekrarlar oldu.
Birgün aynı bakkalda karşılaştık.
Mahçup olmasın diye sırtımı dönüp raflara baktım.
Alışverişini tamamlayınca bakkala halini-vaktini sordum.
Senden, benden iyi cevabını aldım.
Nasıl yani dediğimde yakın zamanda daire aldığını öğrendim.
Hayret ve şaşkınlıklığımı aşırı dışa vurmuşum ki
Bakkal "Bu sıralar gençten birinin yolunu kesiyor, ondan para sızdırıyormuş.
Bana bak yoksa o sen misin" dedi.
Ne yapayım "Yok abi ben o kadar saf mıyım" dedim. ;)
Parasında pulunda değilim.
Ama benim ne kek olduğumu gidip millete anlattığını öğrenince epey üzüldüm.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN KARTN TTKOM la yola devam
sizlerde yazarmısınız ltf portföylerinizi
İSC de ekledim
maum banka olmadımı kurdeşen oluyom
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
beni, yeni aldğın şu daire bir götür demek varmış ona...Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam hikayeyi anlattım mı bilmiyorum.
20 yıldan daha önceki bir zamandı.
Sabah ezanıyla evden çıkıp yatsı ezanıyla eve giriyordum.
Bir akşam bir abla önüme çıktı ve "kardeş bir ekmek parası" dedi.
Daha sonra bunu her akşam tekrarlar oldu.
Birgün aynı bakkalda karşılaştık.
Mahçup olmasın diye sırtımı dönüp raflara baktım.
Alışverişini tamamlayınca bakkala halini-vaktini sordum.
Senden, benden iyi cevabını aldım.
Nasıl yani dediğimde yakın zamanda daire aldığını öğrendim.
Hayret ve şaşkınlıklığımı aşırı dışa vurmuşum ki
Bakkal "Bu sıralar gençten birinin yolunu kesiyor, ondan para sızdırıyormuş.
Bana bak yoksa o sen misin" dedi.
Ne yapayım "Yok abi ben o kadar saf mıyım" dedim. ;)
Parasında pulunda değilim.
Ama benim ne kek olduğumu gidip millete anlattığını öğrenince epey üzüldüm.
Yorum
-
Vah Simurg Hocam vah. Siz benden daha zalim bir yamyam kabilesinin eline düşmüşsünüz.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruyumda kademeli alım ediyom ben de . ort düşürdüm biraz...
Yüreğinize su serpmek için kuşlu bir şarkı gönderiyorum.
Yorum
-
bu golts çok uyuz gıdım gıdım gidiyo yav...Mevlana der ki;
Yorum
-
[QUOTE=Penguen;448779]Vah Simurg Hocam vah. Siz benden daha zalim bir yamyam kabilesinin eline düşmüşsünüz.
Yüreğinize su serpmek için kuşlu bir şarkı gönderiyorum.
Teşekür ederim, yalnız elimden zor kurtulur...
Yorum
-
Ben "Ablacığım çocuğa bez alacağım; bana koltuk çık" demeyi düşünmüştüm ama bir daha yoluma çıkmadığı için lafımı-sözümü söylemekten de mahrum bıraktı. ;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni, yeni aldğın şu daire bir götür demek varmış ona...
Yorum
-
SALİHA nın kağıdı milletle kafa yapıyor, ALLAH tan saliha yok, yüreğine inerdi bu hareketler karşısında, akıllı bayan kapatmış ekranı, battı balık yan gider havasında.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
Simurg Hocam işlem hacmine bakılırsa sizin yamyamlar bugün 20 Temmuz'daki 10.2 milyonluk işlem adedini egale etmenin derdine düşmüş.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekür ederim, yalnız elimden zor kurtulur...
Bu adamlar şirketi kendi aramızda alıp satıyoruz derken borsada millete satmanın derdine düşmüş olmasın sakın.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
EFEKENT nerelerde? Bana bakın birinizden biriniz kendisini küstürürse inan olsun külahları değişiriz.
İyi geçinin, hoş tutun. Çünkü ondan başka Keyborsa'ya sahip çıkacak kimse kalmadı.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolts 54.75 görülmüş son durum hakkında bir yorum yapabilirmisin efekent hocam..tşkEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster54,50 üzeri kapanışta boğalar devreye girer.karı görünce nasılda kanın kaynıyor. uyuzmuş. otur paraları say sen.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu golts çok uyuz gıdım gıdım gidiyo yav...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum