Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
GÜKO senin samat kıçına neft sürülmüş gibi gitti; İzmir Marşıyla dönüyor ne iştir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
GÜKO senin samat kıçına neft sürülmüş gibi gitti; İzmir Marşıyla dönüyor ne iştir
her çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı var derler o misal...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
mesut hocam senin gubrede sana stop yaptırdı bak şimdi yukarı kaldırmış kafayıı ::)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
mesut hocam senin gubrede sana stop yaptırdı bak şimdi yukarı kaldırmış kafayıı ::)
yaw hisse yarıştırmıyorum, senin takibinde olan samat çok volaatil tavan taban yapıyor ne iş demek istedim, gubrf de korkulu rüya görmeyi sevmiyorum 2 kademe sıyrıkla uyanık kalayım dedim Ama takibi bırakmış değilim, yukardan satar aşağıdan alırım bazen de terini yaaparım eğlence olsun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
"""artık arama denizi ve kayıkları iten dalgaların postunu
bu göğün altında balık olan biziz,ağaçlar denizlerin yosunu"""
demiş şair;
bizim kağıtlarda
bir sağda kaybeden,
bir solda kazanan...
.
soru şu biz nerde hangi taraftayız,
indikatörler,
sistem,
cart curt,
sonra tık,
ve toprak...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
güko;
abi bu kerevit 39.2,
pide çıkar mı bundan...
yumurtalı pide bile çıkar :))
Mevlana der ki;
Yorum