Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

iyi akşamlar...
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ubatu
      Katılımcı
      • 02 Haziran 2009
      • 189

paylaşımlar için teşekkürler hayırlı akşamlar ,niyetlilere hayırlı iftarlar.

Yorum

• levent martı
        Kıdemli
        • 06 Eylül 2008
        • 4782

hayırlı akşamlar...mutlu yarınlar...
        “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22823

BOĞA olma yolunda epey merhale kaydettim benim gibİ ÖLÜCÜ için garip ammaa neysee
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ysf1
            Katılımcı
            • 04 Temmuz 2013
            • 197

İYİ AKŞAMLAR.....
            DGGYO alım nedeni: 60 dk PU+yatay fiyat...4.06 üstü hedefler 60 dk grafikte,STOP 4.00....

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

dükkanı açalım,
              hayırlı ve bereketli olsun diyerek,
              yüzümüz gülsün,
              cebimiz dolsun,
              sağlık ve afiyet olsun...
              “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

günaydın
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11674

Günaydin kolay gelsin..
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

AEFES, PENGD: Anadolu Efes’in %33,33 oranında hissesine sahip olduğu Anadolu Etap, Penguen Gıda’nın
                    %25 payına sahip olduğu Penkon Gıda’nın %100 hissesini 36,5 milyon Euro şirket değeri üzerinden satın
                    alması gerçekleşti.
                    ARTI: Şirket, Genpower Jenaratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne 7,5 milyon TL bedelle %7,5 oranında iştirak etti.
                    ATEKS: Toplu iş sözleşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçi sendikası 15.08.2013 tarihinde greve
                    çıkılacağı açıkladı.
                    BOSSA: Toplu iş sözleşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine işçi sendikası grev kararı aldı.
                    31 Temmuz 2013
                    HLGYO: Halk Bankası, 30.07.2013 tarihinde 1,19 TL fiyattan 273.088 adet HLGYO hissesi satın aldı ve
                    ortaklıktaki payını %72,98’e yükseltti.
                    ISGSY: Aras Kargo Yurtiçi Yurtdışı Taşımacılık A.Ş.'de sahip olduğu toplam %20,00 oranındaki payların
                    tamamı, 30 Temmuz 2013 tarihinde Post 206 Beteiligungs GmbH'ye 100.000.000 TL bedel karşılığında satıldı.
                    ISGYO: Şirket Yönetim Kurulu portföyünde bulunan otellerden Antalya’daki Seven Seas Otel'in üst hakkı ile
                    otelin yanındaki lojmanın mülkiyetinin ve yine Antalya’da bulunan Kemer Imperial Otel ile 1.447 m2 yüz
                    ölçümlü arsanın üst hakkının ve aynı lokasyondaki lojmanın mülkiyetinin toplam KDV dahil 53.690.000 Euro
                    bedel karşılığı Otium Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.’ne satılmasına karar verdi.
                    KLBMO: Şirketin Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni devralması
                    suretiyle birleşmesinde pay değişim oranı 1.000,36 olarak açıklandı.
                    KOMHL: Şirket, iç kaynaklardan olmak üzere %100 oranındaki bedelsiz sermaye artırımını 02.08.2013
                    tarihinde yapacak.
                    NETAS: Şirket ve E-Kent Teknoloji ve Ödeme Sistemleri konsorsiyumu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun,
                    Türkiye çapındaki TFF şubeleri, en üst lig ve bir altındaki ligde bulunan futbol kulüplerinin stadyumlarında EBilet
                    Sisteminin tasarımı, tedariki, entegrasyonu, devreye alınması, çalıştırılması ve bakımı için bir Merkezi
                    Sistem Entegratörü seçmek üzere gerçekleştirdiği ihalede en iyi teklifi verdi.
                    SERVE: Şirket sermayesinin 7.462.587 TL'den 8.562.587 TL'ye artırılması nedeniyle, ihraç edilecek toplam
                    1.100.000 TL nominal değerli payların tahsisli olarak Toptan Satışlar Pazarı’ndaki satışı 31.07.2013 tarihinde
                    gerçekleştirilecek.
                    SNGYO: Geri Alım Programı kapsamındaki Şirket hisselerinin iptal edilerek sermayenin 600.000.000 TL'den
                    596.040.000 TL'ye azaltılması için 22.07.2013 tarihinde Sermaye Piyasası Kurul'una başvuru yapıldı.
                    THYAO: Yönetim Kurulu, Airbus firmasından satın alınan 3 adet A330-300 opsiyonunun, 2015-2016 yıllarında
                    teslim alınmak üzere kesin siparişe çevrilmesine karar verdi.
                    TKURU: Şirket, Pepe karakterinin lisanlı meyve kurusu ve Tarhana çorbası üreticisi oldu.
                    Eti Menkul
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Slm günaydin
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22823

günaydın arkadaşlar

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Garanda 7.74 den alım yaptım, 6.68 e kadar pasife alım yazıldım, hayırlısı bakalım
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

ipek i takibe aldım bir miktarda aktiften aldım

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22823

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İPEKE yeniden bir numara yapabilir
                              MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ipek i takibe aldım bir miktarda aktiften aldım
                              kopya çekmek yasak

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

netas brısayı takibe alalımmı vakitleri geliyomu yavaş yavaş... :)
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information