simurg hocam şu artog bir bakıver sen seversin böle kağıtları
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Levent Hocam ALCTEL 3.56. sonrası nassı görünüyor senin pencerenden; gavi mi ?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. / NETAS [] 30.07.2013 10:17:41
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı No:11 Esas Aeropark Binası Kurtköy, Pendik, İstanbul
Telefon ve Faks No. : 216-5222000 216-5222222
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 216-5222025 216-5222222
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Türkiye Futbol Federasyonu E-Bilet Sistem Entegratörü ihalesi hakkında
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ve E-Kent (E-Kent Teknoloji ve Ödeme Sistemleri) Konsorsiyumu; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun, Türkiye çapındaki TFF şubeleri, en üst lig ve bir altındaki ligde bulunan futbol kulüplerinin stadyumlarında E-Bilet Sisteminin tasarımı, tedariki, entegrasyonu, devreye alınması, çalıştırılması ve bakımı için bir Merkezi Sistem Entegratörü seçmek üzere gerçekleştirdiği ihalede en iyi teklifi vermiştir. TFF'nin değerlendirmesini müteakiben ihalenin sonucu ve projenin ayrıntıları belli olduğunda kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
şu bagfs yukarı gitmek için pek bir istekli gördüm.. ne dersin radyolog abi...Mevlana der ki;
Yorum
-
az biraz 202 den idgyo takıldım belki gider diye...Mevlana der ki;
Yorum
-
aynen hocam...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent Hocam ALCTEL 3.56. sonrası nassı görünüyor senin pencerenden; gavi mi ?
daha kavisi de var 358de ,çok azdaha vakti var...
tmsn 487 geçer mi hocam,marjı az gibi...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu bagfs yukarı gitmek için pek bir istekli gördüm.. ne dersin radyolog abi...
enteresan olabilir banka furyası sakinleyince hatırlart bi daha bakalımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Sıkışma sürecinde. 3.00 direnci var, bU direnç hacimle geçilirse o zaman bişeyler olabilir....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam şu artog bir bakıver sen seversin böle kağıtları
Yorum
-
Yorum
-
15.50-1560 aralığından gubrf aldımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
uyum izliyorum 230 üzerinde tutunacak mı?kritik eşik...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
açılmıyor
bu mesaj çıkıyor :Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum