Levent hocam TKNSA'da bişeyler var gibi
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
üst direçler geçilemediği sürece...düşüşün ııı - ıv dalgaları tamamlandı.....v. dalganın 1-2 yapıldı ise; v. dalganın 70 000 nin altında tamamlanması gerekiyor.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergraf daki rakam ve harfleri açıklarmısınız YSF1YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
iyi akşamlarrrr ben gittim........Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hayırlı evlatmış,,,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam TKNSA'da bişeyler var gibi
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Tuncer Şengöz @TuncerSengozysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüst direçler geçilemediği sürece...düşüşün ııı - ıv dalgaları tamamlandı.....v. dalganın 1-2 yapıldı ise; v. dalganın 70 000 nin altında tamamlanması gerekiyor.
Şimdilik sadece bir ihtimal: Piyasa hızlı çekim moduna geçmiş olabilir. Analitik detayları seans bittikten sonra paylaşacağım.
sanıyorum,sayın Tuncer Şengöz hocam da bu ihtimallere değinecek....YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertknsa yı anlayışla karşılıyorum,
fakat 12 65 önemlidir...
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3...
2...
1...
başlayacaksan
basla
dermişim...
tknsa maceramız,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı evlatmış,,,
en yüksek 12 35 görmüş,şu an 12 25,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
cümleten hayırlı akşamlar,,,esenlik ve güzellikler,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Tuncer Şengöz ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTuncer Şengöz @TuncerSengoz
Şimdilik sadece bir ihtimal: Piyasa hızlı çekim moduna geçmiş olabilir. Analitik detayları seans bittikten sonra paylaşacağım.
sanıyorum,sayın Tuncer Şengöz hocam da bu ihtimallere değinecek....
Bu sayımların hepsinden birden vazgeçme bölgem 75,500-76,000'in üstüdür. 72,500'ün altına giden piyasa ... (boşlukları siz tamamlayın)YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Dışarıda işim vardı; garan çökmüş be yaw :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKSEN gwldimi mesut hocaevet gelmiş doktorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakseni takibe aldım, 3.04-3.00 kademelerini gözlüyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum