Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11673

inşallah batar azdan az çoktan çok giderrrrrrrr
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11673

inşallah batar azdan az çoktan çok giderrrrrrrr
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ahilas34
        Bağımlı
        • 02 Kasım 2011
        • 1442

gukom, ben aylardır acmıyorum borsayı, naftalin ledim koydum kenara 1,5 senedir...elbet vakti gelir benimkinlerin de

selamlar

Yorum

• sinterklass
          Tecrübeli
          • 17 Mayıs 2009
          • 1522

Onlara bir şey olmaz sen daha iyi bilirsin guko hocam 7.70 ler %25 portföy garan karar verdim bakalım oraları görür müyüz
          Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• ahilas34
            Bağımlı
            • 02 Kasım 2011
            • 1442

Picus hocam bugun icin ne demişti.

.Merhaba Arkadaşlar,

Bugün cari açık ve büyüme verisi, çarşamba Erdem Başçi nın konuşması, Perşembe ABD verileri derken çok yoğun bir veri akışı bizi bekliyor.. Araya da mutlaka siyası söylemler ve not kuruluşlarının yorumlarını katınca tam bir salata bizi bekliyor olacak.Hafta sonu da başbakanın yapmayı planladığı gövde gösterisini de hesaba katarsak doğuracağı sonuçlar kestirilemez olduğundan oyunu dışardan izlemenin en uygun hareket olacağını düşünüyorum..

Hepinize hayırlı seanslar dilerim..

Yorum

• ahilas34
              Bağımlı
              • 02 Kasım 2011
              • 1442

Picus hocam bugun icin ne demişti.

.Merhaba Arkadaşlar,

Bugün cari açık ve büyüme verisi, çarşamba Erdem Başçi nın konuşması, Perşembe ABD verileri derken çok yoğun bir veri akışı bizi bekliyor.. Araya da mutlaka siyası söylemler ve not kuruluşlarının yorumlarını katınca tam bir salata bizi bekliyor olacak.Hafta sonu da başbakanın yapmayı planladığı gövde gösterisini de hesaba katarsak doğuracağı sonuçlar kestirilemez olduğundan oyunu dışardan izlemenin en uygun hareket olacağını düşünüyorum..

Hepinize hayırlı seanslar dilerim..

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Saliha hojceldun da, salı pazarına citmedun mu
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11673

Kıçına balık pulu değen iflah olmaz diye bir atasözü varmış..

bir kere deydirdilerrr pulu balık gibi kaypak oldu

bu borsa -1-2 seneye adam olmaz
                  Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11673

DAX 8164.14 -143.55

dışarısı dağılmışken bizde kavga gürültü patırtı devam ederken bu borsadan hayır gelirmiiiii..
                    Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11673

DAX 8165.06 -142.63 -1.72 eksiler artmış..
                      Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11673

şu son 10 günde ne canlar yaktılar ki ********ler kim verecek bunların hesabını..
                        Mevlana der ki;

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

bsbakanım sorcak onlardan hesap...biz istemeden kendi dedi biliyosun...

Yorum

• ahilas34
                            Bağımlı
                            • 02 Kasım 2011
                            • 1442

gukommmmmmmmmmmmmmmm, sevgili arkadasım ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

iyi akşamlar Saliha; gel Kartal sahile çekirdek çıtlamaya
                              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

mesut hocam,

sen gitmeden gelirim bi aksam insaALLAH. aksam ustu bi salpa yaptım geldim, ekonomiye can verdim....yoksa alıs verısı her kadın gıbı sevdigimden degil.

selamlar ıyı aksamlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information