Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
bu endeksin ne poh yiyeceyi bell,i değil hocam bir tü dese bascaklar biri hu dese kaldıracaklar..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bir kağıt aldım satana kadar canım çıktı o kdar sığlaştıdılar senetleri...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Avrupa borsaları kapandıktan sonra ABD borsalarının %1,5'e ulaşan kazançlarının tamamını geri vermesi, Asya Pasifik borsalarının ekside seyretmesi, saat 10:00'da açıklanacak verilerin zayıf geleceğinin beklenmesi nedeniyle BIST-100'ün bugüne 76.000'e doğru satıcılı başlamasını bekliyoruz.
Japonya'da yukarı yönde revize edilen büyüme verisi ve S&P'nin ABD'nin not görünümünü negatiften durağana yükseltmesine karşın Çin'de büyümenin yavaşladığına yönelik endişeler ve FED'in varlık alım programını ne zaman azaltacağına yönelik soru işaretleri güne pozitif yönde başlayan ABD ve Avrupa borsalarının daha sonra bu kazançlarını geri vermesine neden oldu. Yurtiçinde ise, Başbakan Erdoğan'ın hafta sonunda yaptığı sert açıklamaların bir yansıması olarak Borsa İstanbul günü %2,5 oranında değer kaybıyla tamamladı.
Başbakan Yardımcısı Arınç'ın Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemcilerinden bir grupla Çarşamba günü görüşeceğini açıklaması tansiyonu düşürme anlamında pozitif olsa da, polisin bu sabah Taksim meydanına girmesi, Başbakan Erdoğan'ın söylemlerine bakarak bu görüşmeden bir sonuç çıkmayacağını düşünmemizin yanı sıra saat 10:00'da açıklanacak büyüme ve cari açık verilerinin beklentileri karşılamayacağını öngörmemiz nedenleriyle Borsa İstanbul'un bugün de satış baskısı altında kalması muhtemel görünüyor. Buna karşılık, yarınki görüşmeye yönelik umudun günün ikinci yarısında bir toparlanma getirmesini de hem bekliyor hem de göz ardı etmiyoruz. Bu doğrultuda, gün içerisinde 75.500 seviyesine doğru olası geri çekilmelerin yarına yönelik olarak günlük bazda alım fırsatı şeklinde değerlendirilebileceğini düşünüyoruz.
bu haftaya ilişkin belirlediğimiz hisseleri aşağıdaki gibi bilgilerinize sunarız.
ALARK, CARFA, HALKB, HLGYO, SELEC
eti menkul
saliha bunlara pek güvenmmee
Mevlana der ki;
mesut hocam garan buraları aşağı kırarmı ne dersin.
Mevlana der ki;
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Güç Kaybedenler
ANACM-BEYAZ-DGGYO-ETILR-FENIS-GOZDE-KOMHL-OSTIM-OZBAL-UYUM
Güç Toplayanlar
AKGRT-AKSUE-ASYAB-ATAGY-DMSAS-EGCYH-EGEEN-EREGL-EUROM-GEREL-
GLYHO-IHMAD-KERVT-NUGYO-NUHCM-PGSUS-TARAF-TSPOR-UCAK-YKBYO
Güçlü Görünenler
AKSA-ANELT-ATEKS-BMEKS-BSHEV-CEMTS-COSMO-DENTA-DERIM-HLGYO-
HZNDR-JANTS-LKMNH-MATAS-MIPAZ-OSMEN-OYAYO-OYLUM-POLHO-PRZMA-
SAMAT-SANFM-SARKY-TMSN-YKGYO
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Tşk.ler mehmetayhan Hocam. iyiyim. İşler yolunda, umarım sizin de işleriniz yolundadır. Alıntı yapamıyorum; pc değişti, ne EI da ne de chorme de yine de sitede zorluk çekiyorum
Garanda destek zayıflamaya başladı; kenardan bir süre izlemekte fayda var; daha alta sürmek için ayı-boğa savaşıyor.
Yorum