Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Gece vakti benimle uğraşmazsanız içiniz rahat etmiyor anlaşılan.
Canınız kuş eti çektiyse tavuklara, piliçlere bakın.
Baktınız olmuyor Simurg'a taş atın. ;)
Hissede dünkü işlem kademelerine bakacak olursak
3.1 milyonluk toplam hacmin 2.6 milyonunun
yani % 82'sinin 2.15 üzerinden gerçekleştiğini görüyoruz.
Benim gibi garipler % 18'lik mutlu azınlık içinde yer alıyor. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Simurg Hocam günaydın.
Yok kabahat bende. Susmam gereken yerde konuşuyorum.
Ne yapalım; açıksözlü olmanın cezasını çekecek ve bu hücumları göğüsleyeceğim.
Ama bilinsin ki bu iş benim için artık onur, gurur meselesi olmuştur.
Ne yapıp edip bu hengameyi atlatmam ve insanların karşısına yüz akıyla çıkmam gerekiyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Barack Obama, dünyanın en büyük ekonomisi ABD'ye ikinci kez başkanlık etme hakkını
kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Obama kritik eyaletlerdeki oyları toplayarak
Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'nin önüne geçti. Obama 274 delege ile yarışı göğüsledi.
Dünyada emtia gurusu olarak tanınan yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, Türkiye'nin cari
açığa rağmen nasıl not aldığını anlamadığını belirterek, "Türkiye'ye gelen not artırımı beni
şaşırttı" dedi.
BRYAT: İştiraklerinden Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.
(Borusan Lojistik) uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirmek amacıyla Balnak
Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Ticaret A.Ş. (Balnak Lojistik) hisselerinin tamamının satın
alınması amacıyla anlaşma imzaladı.
ASELS: ASELSAN'ın Savunma Sistem Teknolojileri (SST) Grubu, yurt dışı kaynaklı askeri
projelere teklif vermek için gerekli olan ''Capability Maturity Model Integration (CMMI)
Olgunluk Seviye 3'' sertifikası aldı. (Sabah)
CCOLA: Fitch, Coca-Cola İçecek A.Ş.'nin 'BBB-' olan Yabancı Para Cinsinden Uzun Vadeli
Temerrüt Derecelendirmesi Notu ve Birincil Teminatsız Derecelendirme Notunu 'BBB'
seviyesine yükseltti. Yerel Para Cinsinden Uzun Vadeli Temerrüt Derecelendirmesi Notu da
'BBB' olarak teyit etti.
GSRAY: Nejlan Yıldız tarafından, Şirket ve Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine Şirketin
13.9.2012 tarihli sermaye artırım kararının öncelikle icrasının geri bırakılması ve iptali talepli
dava açıldı.
ISGYO: Şirket, talep toplama işlemlerine Ekim ayı ortalarında başladığı İzmir Ege Perla
Karma Projesi’nde satışlara 7 Kasım 2012 tarihinde başladığını, ünitelerin ortalama
metrekare satış fiyatının 3.000 $ olduğunu ve projenin 2015 sonu itibarıyla tamamlanmasının
beklendiğini açıkladı.
KIPA-UYUM: Uyum Gıda’nın çoğunluk hisselerine sahip hissedarlar ile hisselerin, Kipa’ya
satış yoluyla devir edilmesine yönelik ön görüşmelere başlandı.
MATAS: Şirket Yönetim Kurulu i) çağrı fiyatının belirlendiği döneme ilişkin inceleme
yapılması, ii) yürütülmekte olan bir inceleme varsa inceleme sonuçlanıncaya kadar çağrının
ertelenmesi hususlarında SPK’ya yapılacak müracaat için Genel Müdürlüğe yetki verdi.
MEMSA-MEMS1: Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınacak izin ve tavsiyelere bağlı
olarak, 2013 yılı Şubat ayında süresi dolacak olan Oydan Yoksun Payların (MEMS1) tedavül
süresinin 3 ay uzatılması için Kurul’a görüş ve izin başvurusunda bulundu.
MMCAS: Şirket Yönetim Kurulu, sermayenin iç kaynaklardan olmak üzere 8.500.000 TL’den
13.677.134 TL’ye (%60,91 oranında) bedelsiz olarak artırılmasına karar verdi.
THYAO: Şirket, Lufthansa ile devam etmekte olan işbirliğine ilave olarak farklı bir yapılanma
konusunun düşünce aşamasında olduğunu, bunun eyleme dökülmesine yönelik olarak
Lufthansa ile henüz yapılmış görüşme veya alınmış bir karar olmadığını açıkladı.
THYAO: Financial Times’ın Almanya baskısında, Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa
Havayolları’nın birbirinden karşılıklı hisse almayı konuştuğu yazıldı. (FT Deutschland)
Barack Obama, dünyanın en büyük ekonomisi ABD'ye ikinci kez başkanlık etme hakkını
kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Obama kritik eyaletlerdeki oyları toplayarak
Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'nin önüne geçti. Obama 274 delege ile yarışı göğüsledi.
Dünyada emtia gurusu olarak tanınan yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, Türkiye'nin cari
açığa rağmen nasıl not aldığını anlamadığını belirterek, "Türkiye'ye gelen not artırımı beni
şaşırttı" dedi.
Sevgili Jim ile bende aynı fikirdeyim. Bende şaşırdım.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Haber maber de hikaye.
Önce fiyat yukarı hareketleniyor.
Sonra grafik düzeliyor.
En son da haber düşüyor.
Herkesin bildiğini en son öğrenen biz oluyoruz. ;)
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
7.11.2012 - 09:34 Petrol Ofisi'nin 2012 yılı ilk 9 aylık konsolide net dönem karı açıklandı. Buna göre Petrol Ofisi’nin karı 793.000 TL. (Önceki -174.568.000TL)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum