Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Günaydın,
    Bol kazançlı bir gün dileğiyle herkese bol kazançlar....
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Gece vakti benimle uğraşmazsanız içiniz rahat etmiyor anlaşılan.
      Canınız kuş eti çektiyse tavuklara, piliçlere bakın.
      Baktınız olmuyor Simurg'a taş atın. ;)
      simurg , paraları çuvallayıp kafdağına kaçıyo sanırım, bulabilseler, taşlayacaklar
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Hissede dünkü işlem kademelerine bakacak olursak
        3.1 milyonluk toplam hacmin 2.6 milyonunun
        yani % 82'sinin 2.15 üzerinden gerçekleştiğini görüyoruz.
        Benim gibi garipler % 18'lik mutlu azınlık içinde yer alıyor. ;)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          simurg , paraları çuvallayıp kafdağına kaçıyo sanırım, bulabilseler, taşlayacaklar
          Simurg Hocam günaydın.
          Yok kabahat bende. Susmam gereken yerde konuşuyorum.
          Ne yapalım; açıksözlü olmanın cezasını çekecek ve bu hücumları göğüsleyeceğim.
          Ama bilinsin ki bu iş benim için artık onur, gurur meselesi olmuştur.
          Ne yapıp edip bu hengameyi atlatmam ve insanların karşısına yüz akıyla çıkmam gerekiyor.
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• yavuz1898
            Tecrübeli
            • 15 Aralık 2009
            • 222

günaydın hayırlı işler.

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

Haberler

Barack Obama, dünyanın en büyük ekonomisi ABD'ye ikinci kez başkanlık etme hakkını
              kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Obama kritik eyaletlerdeki oyları toplayarak
              Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'nin önüne geçti. Obama 274 delege ile yarışı göğüsledi.

Dünyada emtia gurusu olarak tanınan yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, Türkiye'nin cari
              açığa rağmen nasıl not aldığını anlamadığını belirterek, "Türkiye'ye gelen not artırımı beni
              şaşırttı" dedi.

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

Şirket Haberleri

BRYAT: İştiraklerinden Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.
                (Borusan Lojistik) uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirmek amacıyla Balnak
                Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Ticaret A.Ş. (Balnak Lojistik) hisselerinin tamamının satın
                alınması amacıyla anlaşma imzaladı.
                ASELS: ASELSAN'ın Savunma Sistem Teknolojileri (SST) Grubu, yurt dışı kaynaklı askeri
                projelere teklif vermek için gerekli olan ''Capability Maturity Model Integration (CMMI)
                Olgunluk Seviye 3'' sertifikası aldı. (Sabah)
                CCOLA: Fitch, Coca-Cola İçecek A.Ş.'nin 'BBB-' olan Yabancı Para Cinsinden Uzun Vadeli
                Temerrüt Derecelendirmesi Notu ve Birincil Teminatsız Derecelendirme Notunu 'BBB'
                seviyesine yükseltti. Yerel Para Cinsinden Uzun Vadeli Temerrüt Derecelendirmesi Notu da
                'BBB' olarak teyit etti.
                GSRAY: Nejlan Yıldız tarafından, Şirket ve Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine Şirketin
                13.9.2012 tarihli sermaye artırım kararının öncelikle icrasının geri bırakılması ve iptali talepli
                dava açıldı.
                ISGYO: Şirket, talep toplama işlemlerine Ekim ayı ortalarında başladığı İzmir Ege Perla
                Karma Projesi’nde satışlara 7 Kasım 2012 tarihinde başladığını, ünitelerin ortalama
                metrekare satış fiyatının 3.000 $ olduğunu ve projenin 2015 sonu itibarıyla tamamlanmasının
                beklendiğini açıkladı.
                KIPA-UYUM: Uyum Gıda’nın çoğunluk hisselerine sahip hissedarlar ile hisselerin, Kipa’ya
                satış yoluyla devir edilmesine yönelik ön görüşmelere başlandı.
                MATAS: Şirket Yönetim Kurulu i) çağrı fiyatının belirlendiği döneme ilişkin inceleme
                yapılması, ii) yürütülmekte olan bir inceleme varsa inceleme sonuçlanıncaya kadar çağrının
                ertelenmesi hususlarında SPK’ya yapılacak müracaat için Genel Müdürlüğe yetki verdi.
                MEMSA-MEMS1: Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınacak izin ve tavsiyelere bağlı
                olarak, 2013 yılı Şubat ayında süresi dolacak olan Oydan Yoksun Payların (MEMS1) tedavül
                süresinin 3 ay uzatılması için Kurul’a görüş ve izin başvurusunda bulundu.
                MMCAS: Şirket Yönetim Kurulu, sermayenin iç kaynaklardan olmak üzere 8.500.000 TL’den
                13.677.134 TL’ye (%60,91 oranında) bedelsiz olarak artırılmasına karar verdi.
                THYAO: Şirket, Lufthansa ile devam etmekte olan işbirliğine ilave olarak farklı bir yapılanma
                konusunun düşünce aşamasında olduğunu, bunun eyleme dökülmesine yönelik olarak
                Lufthansa ile henüz yapılmış görüşme veya alınmış bir karar olmadığını açıkladı.
                THYAO: Financial Times’ın Almanya baskısında, Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa
                Havayolları’nın birbirinden karşılıklı hisse almayı konuştuğu yazıldı. (FT Deutschland)

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Haberler

Barack Obama, dünyanın en büyük ekonomisi ABD'ye ikinci kez başkanlık etme hakkını
                  kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Obama kritik eyaletlerdeki oyları toplayarak
                  Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'nin önüne geçti. Obama 274 delege ile yarışı göğüsledi.

Dünyada emtia gurusu olarak tanınan yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, Türkiye'nin cari
                  açığa rağmen nasıl not aldığını anlamadığını belirterek, "Türkiye'ye gelen not artırımı beni
                  şaşırttı" dedi.
                  Sevgili Jim ile bende aynı fikirdeyim. Bende şaşırdım.
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• hızlıtrader
                    Aktif
                    • 03 Nisan 2012
                    • 334

s.a günaydınlar bol kazançlar
                    BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

Haber maber de hikaye.
                      Önce fiyat yukarı hareketleniyor.
                      Sonra grafik düzeliyor.
                      En son da haber düşüyor.
                      Herkesin bildiğini en son öğrenen biz oluyoruz. ;)

Yorum

• EFEKENT
                        Kıdemli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 4329

Gedik Yatırımdan

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• epopeus
                          Tecrübeli
                          • 22 Temmuz 2009
                          • 321

herkese hayırlı sabahlar bol kazançlar
                          "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                          yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 23141

günaydın arkadaşlar

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11733

GÜnaydin arkadaŞlar kolay gelsİn...
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11733

Petrol Ofisi kar açıkladı Eksiden artıya geçişte, ilk 9 aylık konsolide net dönem karı yüzleri güldürdü

7.11.2012 - 09:34 Petrol Ofisi'nin 2012 yılı ilk 9 aylık konsolide net dönem karı açıklandı. Buna göre Petrol Ofisi’nin karı 793.000 TL. (Önceki -174.568.000TL)
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information