Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

duruyo abi ne yapayım zarar bana göre çok fazla şemsiye formasyonu olustu yani
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Simurg Hocam,

Desteğe alış, dirence satış girersek
      kendi ekmeğimizi mi çıkartırız
      yoksa spekülatörün değirmenine su mu taşırız?
      aslında pek çözüm değil bu bana göre. Misal en son garanları dirence yazıp alttan alayım dedim hiç yapmazdım aslında, efekent hocam hatırlyacaktır bunu, 5.90 aldığım garanları 6.18 direncine yazdık bir daha geri alamadık kaçan karın büyüklüğünü düşündüğümde kademeli alım ve satımların daha mantıklığı oldğunu görüyorum.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

kaldı ki 5.90 dan garan alırken ilk hedef olarak 7.54 sonraki hedefin 8.10 oldğunu yazdmıştım,

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Est. abi, diyom köyün ağasını değiştirek diye , EFEKENT hocam ne der bu işe ;)
          Bunu söyleyeceğinizi bilirmiş gibi kaşla göz arasında ortadan kaybolmuş ;)
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

şu ihlas gazete,afyon,deniz ve kaplaminde takıldım kaldım, trade etmeden bekliyorum uzun süredir.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

teknik olarak aslında çok güzel senetler var, endekse henüz ayk uydurmamış... sizin verdiğiniz listedekiler de çok iyi duruyor.

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

aslında pek çözüm değil bu bana göre. Misal en son garanları dirence yazıp alttan alayım dedim hiç yapmazdım aslında, efekent hocam hatırlyacaktır bunu, 5.90 aldığım garanları 6.18 direncine yazdık bir daha geri alamadık kaçan karın büyüklüğünü düşündüğümde kademeli alım ve satımların daha mantıklığı oldğunu görüyorum.
                Ben işin o yanını hiç düşünmemiştim. Demek ki hisse yükselen trend izliyorsa dediğinizi yapacağız. Ancak yatayda seyrediyorsa benim dediğim daha mantıklı sanırım.
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11733

şimdi not artışı dediler not artışı geldi geçti amerikan seçimleri dediler oda gelip geçecek bugün yarın ondan sonra ne var sırada nasıl olcak bu işler ...
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    şimdi not artışı dediler not artışı geldi geçti amerikan seçimleri dediler oda gelip geçecek bugün yarın ondan sonra ne var sırada nasıl olcak bu işler ...
                    arz. halka arzlar olacak.

KEYBORSA misal
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11733

Ecimler piyasayi nasil etkiler? Abd baskanlik secimleri geldi catti... Bu
                      gece oy verme islemi bittikten sonra sonuclar da yavas yavas belli olmaya
                      baslayacak.
                      Tabi ki herkesin aklindaki soru su: Secimler piyasayi nasil etkiler?
                      Su anda buyuk piyasa oyunculari kenara cekilmis secim
                      belirsizliginin ortadan kalkmasini bekliyor bu da secimler sonrasi daha
                      hareketli bir piyasa gormemizin cok yuksek olasilik oldugunun gostergesi.
                      Simdi gelelim secim senaryolarina ve bu senaryolarin piyasaya olasi
                      etkilerine?
                      *tek parti dominesi: Cok dusuk ihtimal ama herhangi bir
                      partinin hem baskanligi hem de alt ve ust meclislerde cogunlugu ele gecirme
                      olasiligi var. Bu durumda sene sonu gerceklesecek `mali ucurum` yani sert vergi
                      artislari ve butce kesintileri engellenecek ve abd ekonomisi resesyona
                      girmekten kurtulacak.
                      Bu senaryo mali ucurum riskini ortadan kaldirdigi
                      icin piyasa tarafindan olumlu karsilanacak, dolar ve yen gibi guvenli
                      limanlarin deger kaybetmesi en akla uygun secenek.
                      *obama zaferi: En buyuk
                      ihtimal bu. Baskan ile birlikte alt ve ust meclislerdeki dagilim degismeyecek
                      yani su anki durum devam edecek. Bu senaryo, gorev suresi ocak 2014`te bitecek
                      abd merkez bankasi baskani bernanke`nin goreve devam etme ihtimalini
                      kuvvetlendirdigi icin piyasa acisindan gervsek para politikasi cephesiyle
                      olumlu.
                      Mali ucurum riski ise artacagi icin piyasa acisindan olumsuz...
                      Bernanke dolari zayiflatirken mali ucurum riski jpy`ye yarar, yani bu senaryoda
                      en mantikli hamle usdjpy satisi olarak duruyor.
                      *romney zaferi: Eger
                      anketlere inanacaksak 1. Ihtimalden daha yuksek 2. Ihtimalden daha dusuk
                      ihtimalli. Mali ucurum konusu daha rahat cozulur gorusu var. Ayrica finans
                      piyasanin romney`i destekledigi cok acik, yani piyasalar icin daha olumlu
                      olacagi gorusu var. Ama burada da bernanke faktoru devreye giriyor... Romney
                      gelirse bernanke ocak 2014`te kesin gidici. Asiri gevsek para politikasinin
                      sonu gelebilir korkusu ile dolar guclenebilir. Usdjpy alisinin yaninda risk
                      usdcad alisi hamleleri degerlendirilebilir bu senaryoda.
                      Goruldugu gibi
                      mali ucurum ve bernanke faktorleri piyasa tepkisinde belirleyici olacak, her
                      senaryonun kendine ozgu olumlu yonleri ile birlikte olumsuz yonleri bulunmakta.

Vural finansal danismanlik - doviz destek

* * *
                      burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
                      kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
                      tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
                      ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
                      cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
                      etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
                      sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
                      edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
                      goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
                      tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
                      dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
                      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

teknik olarak aslında çok güzel senetler var, endekse henüz ayk uydurmamış... sizin verdiğiniz listedekiler de çok iyi duruyor.
                        Alet işler, el övünür. Şu bedende konfeksiyon elbise istiyorum dediğimde makine listeyi hazır ediyor.

Ancak fiyatında bir hareketlenme olmadıkça hisseyi görmüyor. Önüne koyduğum 2-3 engeli aşana kadar da bazı hisseler epey prim yapmış oluyor.

Fakat beğendiğim bir tarafı var. Hisse şen kahkahalar atar ve herkes peşinden koşarken sistem hakkına rıza göster ve git kısmetini başka tarafta ara diyor.

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11733

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          arz. halka arzlar olacak.

KEYBORSA misal
                          postacı geldi geri döndü doluymuş
                          Mevlana der ki;

Yorum

• bogazici77
                            .............
                            • 11 Temmuz 2009
                            • 1920

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Ben işin o yanını hiç düşünmemiştim. Demek ki hisse yükselen trend izliyorsa dediğinizi yapacağız. Ancak yatayda seyrediyorsa benim dediğim daha mantıklı sanırım.
                              kesinlikle..;)

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

Simurg Hocam,

Sizin bu teşekkür et/beğen tabelası beni rezil edecek.
                                Çünkü tabelanın üstüne tıklandığımda
                                "Penguen pek cimridir, verdiği görülmemiştir, sürekli alır" yazısı beliriyor. ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information