duruyo abi ne yapayım zarar bana göre çok fazla şemsiye formasyonu olustu yani
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
aslında pek çözüm değil bu bana göre. Misal en son garanları dirence yazıp alttan alayım dedim hiç yapmazdım aslında, efekent hocam hatırlyacaktır bunu, 5.90 aldığım garanları 6.18 direncine yazdık bir daha geri alamadıkPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam,
Desteğe alış, dirence satış girersek
kendi ekmeğimizi mi çıkartırız
yoksa spekülatörün değirmenine su mu taşırız?
kaçan karın büyüklüğünü düşündüğümde kademeli alım ve satımların daha mantıklığı oldğunu görüyorum.
Yorum
-
kaldı ki 5.90 dan garan alırken ilk hedef olarak 7.54 sonraki hedefin 8.10 oldğunu yazdmıştım,
Yorum
-
Bunu söyleyeceğinizi bilirmiş gibi kaşla göz arasında ortadan kaybolmuş ;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEst. abi, diyom köyün ağasını değiştirek diye , EFEKENT hocam ne der bu işe ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
şu ihlas gazete,afyon,deniz ve kaplaminde takıldım kaldım, trade etmeden bekliyorum uzun süredir.
Yorum
-
teknik olarak aslında çok güzel senetler var, endekse henüz ayk uydurmamış... sizin verdiğiniz listedekiler de çok iyi duruyor.
Yorum
-
Ben işin o yanını hiç düşünmemiştim. Demek ki hisse yükselen trend izliyorsa dediğinizi yapacağız. Ancak yatayda seyrediyorsa benim dediğim daha mantıklı sanırım.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında pek çözüm değil bu bana göre. Misal en son garanları dirence yazıp alttan alayım dedim hiç yapmazdım aslında, efekent hocam hatırlyacaktır bunu, 5.90 aldığım garanları 6.18 direncine yazdık bir daha geri alamadık
kaçan karın büyüklüğünü düşündüğümde kademeli alım ve satımların daha mantıklığı oldğunu görüyorum.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
şimdi not artışı dediler not artışı geldi geçti amerikan seçimleri dediler oda gelip geçecek bugün yarın ondan sonra ne var sırada nasıl olcak bu işler ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
arz. halka arzlar olacak.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi not artışı dediler not artışı geldi geçti amerikan seçimleri dediler oda gelip geçecek bugün yarın ondan sonra ne var sırada nasıl olcak bu işler ...
KEYBORSA misal
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Ecimler piyasayi nasil etkiler? Abd baskanlik secimleri geldi catti... Bu
gece oy verme islemi bittikten sonra sonuclar da yavas yavas belli olmaya
baslayacak.
Tabi ki herkesin aklindaki soru su: Secimler piyasayi nasil etkiler?
Su anda buyuk piyasa oyunculari kenara cekilmis secim
belirsizliginin ortadan kalkmasini bekliyor bu da secimler sonrasi daha
hareketli bir piyasa gormemizin cok yuksek olasilik oldugunun gostergesi.
Simdi gelelim secim senaryolarina ve bu senaryolarin piyasaya olasi
etkilerine?
*tek parti dominesi: Cok dusuk ihtimal ama herhangi bir
partinin hem baskanligi hem de alt ve ust meclislerde cogunlugu ele gecirme
olasiligi var. Bu durumda sene sonu gerceklesecek `mali ucurum` yani sert vergi
artislari ve butce kesintileri engellenecek ve abd ekonomisi resesyona
girmekten kurtulacak.
Bu senaryo mali ucurum riskini ortadan kaldirdigi
icin piyasa tarafindan olumlu karsilanacak, dolar ve yen gibi guvenli
limanlarin deger kaybetmesi en akla uygun secenek.
*obama zaferi: En buyuk
ihtimal bu. Baskan ile birlikte alt ve ust meclislerdeki dagilim degismeyecek
yani su anki durum devam edecek. Bu senaryo, gorev suresi ocak 2014`te bitecek
abd merkez bankasi baskani bernanke`nin goreve devam etme ihtimalini
kuvvetlendirdigi icin piyasa acisindan gervsek para politikasi cephesiyle
olumlu.
Mali ucurum riski ise artacagi icin piyasa acisindan olumsuz...
Bernanke dolari zayiflatirken mali ucurum riski jpy`ye yarar, yani bu senaryoda
en mantikli hamle usdjpy satisi olarak duruyor.
*romney zaferi: Eger
anketlere inanacaksak 1. Ihtimalden daha yuksek 2. Ihtimalden daha dusuk
ihtimalli. Mali ucurum konusu daha rahat cozulur gorusu var. Ayrica finans
piyasanin romney`i destekledigi cok acik, yani piyasalar icin daha olumlu
olacagi gorusu var. Ama burada da bernanke faktoru devreye giriyor... Romney
gelirse bernanke ocak 2014`te kesin gidici. Asiri gevsek para politikasinin
sonu gelebilir korkusu ile dolar guclenebilir. Usdjpy alisinin yaninda risk
usdcad alisi hamleleri degerlendirilebilir bu senaryoda.
Goruldugu gibi
mali ucurum ve bernanke faktorleri piyasa tepkisinde belirleyici olacak, her
senaryonun kendine ozgu olumlu yonleri ile birlikte olumsuz yonleri bulunmakta.
Vural finansal danismanlik - doviz destek
* * *
burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.
-matriks-Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Alet işler, el övünür. Şu bedende konfeksiyon elbise istiyorum dediğimde makine listeyi hazır ediyor.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknik olarak aslında çok güzel senetler var, endekse henüz ayk uydurmamış... sizin verdiğiniz listedekiler de çok iyi duruyor.
Ancak fiyatında bir hareketlenme olmadıkça hisseyi görmüyor. Önüne koyduğum 2-3 engeli aşana kadar da bazı hisseler epey prim yapmış oluyor.
Fakat beğendiğim bir tarafı var. Hisse şen kahkahalar atar ve herkes peşinden koşarken sistem hakkına rıza göster ve git kısmetini başka tarafta ara diyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
postacı geldi geri döndü doluymuşEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarz. halka arzlar olacak.
KEYBORSA misal
Mevlana der ki;
Yorum
-

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kesinlikle..;)Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen işin o yanını hiç düşünmemiştim. Demek ki hisse yükselen trend izliyorsa dediğinizi yapacağız. Ancak yatayda seyrediyorsa benim dediğim daha mantıklı sanırım.
Yorum
-
Simurg Hocam,
Sizin bu teşekkür et/beğen tabelası beni rezil edecek.
Çünkü tabelanın üstüne tıklandığımda
"Penguen pek cimridir, verdiği görülmemiştir, sürekli alır" yazısı beliriyor. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum