Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Alet işler, el övünür. Şu bedende konfeksiyon elbise istiyorum dediğimde makine listeyi hazır ediyor.
Ancak fiyatında bir hareketlenme olmadıkça hisseyi görmüyor. Önüne koyduğum 2-3 engeli aşana kadar da bazı hisseler epey prim yapmış oluyor.
Fakat beğendiğim bir tarafı var. Hisse şen kahkahalar atar ve herkes peşinden koşarken sistem hakkına rıza göster ve git kısmetini başka tarafta ara diyor.
Sizin bu teşekkür et/beğen tabelası beni rezil edecek.
Çünkü tabelanın üstüne tıklandığımda
"Penguen pek cimridir, verdiği görülmemiştir, sürekli alır" yazısı beliriyor. ;)
benle ne alaksı var anlayamadım hiçde üstüme alınmadım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Dünya o kadar hızlı dönüyor; bilim-teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki insan bir noktadan sonra yorgun düşüp takipten vazgeçiyor.
Benim face'im yok. Şimdi ben hem demode, hem yüzsüz mü oluyorum? ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
senette hareketi görmeden evvle inceleycek senetlere bakalım diyor, sen hacimi gördün mü takibe başlıyosun hisseyi
o dediğin işin tekniyine kaçıyo oda bende yok biliyosun ki üstadım öğrenmekte istemiyom ben böle iyim.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Simurg Hocam gençler pop müziği severken, yaşlılar niye eski şarkıları tercih ediyor diye düşündüm.
Çünkü gençlerin kanı deli akıyor, yaşlıların nabzı düşük atıyor da ondan sonucuna vardım.
Biz kendi mizacımızı hayatımıza yansıtıyoruz ve zaman içinde alışkanlıklarımız da değişiyor.
Zannımca birşeyi alırken kılı kırk yarmalı ancak satarken gözünün yaşına bakmamalı.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
bu orge yi 9.30 larda göreceğim hiç aklıma gelmezdi...:(
380 den sen aldırmıştın bana iyi hatrılıyom ama nerde bizde okadar sabır....
Mevlana der ki;
Sizin bu teşekkür et/beğen tabelası beni rezil edecek.
Çünkü tabelanın üstüne tıklandığımda
"Penguen pek cimridir, verdiği görülmemiştir, sürekli alır" yazısı beliriyor. ;)
sende ver canım ara sıra
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Bakıp gördüğüm kadarıyla endeks düne göre % 0.7 gerilemiş; artan hisse sayısı 138 iken azalanların sayısı 174'e çıkmış.
Eskilerin bu manzarayı tanımlayan güzel bir sözü vardı. Tam hatırlayamadım ama galiba "satanın anası ağlamaz" gibi birşeydi.
Sevgili Radyolog yazdığını okuyunca aşağıdaki videoyu ekleme gereği duydum.
Sisteme Radyolog'un alnına parayı yapıştır dedim ama tuttu bana bre akılsız şarkıya kulak ver, parayı Leyla'ya yapıştır dedi ;)
Hatırlarsanız sabah "Kadının ve hissenin cilvelisi makbul. FLAP bu tanıma giren hisselerden biri" demiştim.
Dün akşam baktığımda sistem "Henüz ilgiye değer olgunluğa erişmedi" demişti.
Sistemin sözünü dinlemedim ve nasılsa gelmez diyerek 2.06-2.10-21.4'e 3 parça alış girdim.
Saat 16:50'ye kadar hisseyi 2.19'un altına bırakmayan amcam o anda masaya yumruğunu vurdu ve fiyatı tabana yapıştırdı.
Ne yapalım artık seansın ağırlıklı ortalaması 2.16 diye avunacağız.
Demek ki en kötü sistem, sistemsizlikten iyiymiş. Bu da bana ders olsun.
Yorum