İSC 566 dan döner bence
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi hafta başından beri bekliyorum. bugün daha önemli...
1- hafta sonu
2- günlerden cuma
3- ortalamalar tehlike sınırında
4- sertleşmeleri için herşey uygun bence.
umarım haksız çıkarım.EFEKENT Hocam haklısınız.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. büyüğüm penguen üstadım hoşgeldiniz.
XU100 konusunda hemfikirmiyiz?
Dow Jones vadelileri şu an dünkü kapanışın altında seyrediyor.
Amcalar hafta sonuna hisse senedi ile girmek istemeyecektir.
Lakin nasıl bir afrodizyak buldularsa İMKB'yi şimdilik diri tutuyorlar. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Radyolog Hocamradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanatlı firarda
70 bin altına kayarsak 65800 lere bie gidebiliriz
sen ne deraisn efekent
Attığınız paslar değerlendirilip kalemizde gole çevriliyor.
Er meydanından başımız önde ayrılmamızı istemeyeceğinizi biliyor,
mümkünse topu ayağınızda tutmanızı istirham ediyorum. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Rusya, Suriye sınırına Patriot füzesi yerleştirilmesi için NATO’ya başvuran Türkiye’yi uyardı
Türkiye'nin Suriye sınırına Patriot füzeleri yerleştirilmesi için NATO'ya resmen talepte bulunması müttefik üyeleri tarafından olumlu karşılanırken, Moskova, bu konuda Ankara'yı uyardı.
Fransız haber ajansı AFP, Rusya'nın NATO Patriot füzeleri için Türkiye'yi uyardığını iddia etti.
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Aleksandr Lukaşeviç, Türkiye-Suriye sınırının silahlandırılması tabii ki, endişe edilmesi gereken bir durum dedi.
'TÜRKİYE DİYALOG İÇİN YARDIM ETMELİ'
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Lukaşeviç, Suriye'de çatışan iki tarafın diyalog başlatmaları için Türkiye'nin yardım etmesi gerektiğini de savundu.
Rusya, NATO radarlarının Malatya'nın Kürecik ilçesine yerleştirildiği dönemde de, Ankara'yı uyarmıştı.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hıtıııt hey gidi hirammmmmmMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
nerde bir uyduruk şirket var getirip borsaya sokuyolarrrrrrrrrrr yokmu bunun bir kaydesi kuralıııııMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
komhl ne oldu abiiiiiiiMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl ne oldu abiiiiiii
,TABAN
ne d olsa İTTFH in amca oğludur kendileri
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
brisayıda biçki dikiş işliyorlar çeyizlikk24Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ne oldu bu akmagy boğaziçiMevlana der ki;
Yorum
Yorum