Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
efekent hocam şu tatlıcı ile kaldım belaya ne etcem amg kağıdında hiç tık yok ...........
sabrını deniyor. ters indikatördür aslında. filamentte aynıdır. biri gider diğeri bakar kıyamet ondan kopar. yakında o da ona nispet yapar.
aslında senin gibi bir trader 4 seviyelerinden verirdi. ben de şaşırdım spek de şaşırdı.
o da sapıttı ne yapacam ben şimdi, ne yapmalıyım acaba bu neden böyle yaptı diye düşünmekten arada direksiyonu koyuveriyor. az sabret toparlayacak o da.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
sabrını deniyor. ters indikatördür aslında. filamentte aynıdır. biri gider diğeri bakar kıyamet ondan kopar. yakında o da ona nispet yapar.
aslında senin gibi bir trader 4 seviyelerinden verirdi. ben de şaşırdım spek de şaşırdı.
o da sapıttı ne yapacam ben şimdi, ne yapmalıyım acaba bu neden böyle yaptı diye düşünmekten arada direksiyonu koyuveriyor. az sabret toparlayacak o da.
evet 4 den iki vermedim geldi buralara sabır sabırda 2 ay oldu benim gibi bir adam bu çok çok uzun bir zaman :::::::::::::::::)))))))))))))
duydu sesimi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
yav okudum gördüm dur milleti uyandırma iyice süründürecen beni :::::::::::))))))))
Mevlana der ki;
bu devirde kahramanlık hikaye bok yoluna gitti niyaziiiiii derler arkandan
Mevlana der ki;
hadi lan sende tavana yapış beeeee bu hep böle yapıyo sönme yapışıyo bu yapışmıyo ::::::::::::::::::))))
Mevlana der ki;
Yorum