iyi bayramlar
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
heç bi halt etmedik egeliii
aynı bıraktığın yirde otluyoz hala...
heç olmazsa ben arada bi yalağa gidip su içip geliyom... ötekiler onuda yapmıyo amk
anca yattıkları yirden geviş getürüyolla...
hazmaedemediler 10.000 puanı
ağar geldi bünyelere
Yorum
-
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU şenligine davetlisiniz..
malesef bu topik bayramlık ömrünü bitirdi yeni karizmatik bir topik daha açılsa iyi olmaz mı sayın büyüklerimKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Haklısın, bunu exper, PEGA_SUS veya herhangi biri açıp bu şekilde devam edilebilir...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU şenligine davetlisiniz..
malesef bu topik bayramlık ömrünü bitirdi yeni karizmatik bir topik daha açılsa iyi olmaz mı sayın büyüklerim
Yorum
-
ayın 18inde perşembe yazmışım ve akabindeegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster400 puan düşüp 700 puan çıkmaya gidiyor
o 700 puan çıkıştan sona 1700 puan düşer
sali yada çarşmba inş.
88den 87250 ye düşüp
ordan 88475 e gidip
ordanda 87250 ye gadar düşmüş hemde sali çarşamba dediğimiz gibi
1700 puan bekliürdüm düşüşü 1200 puanda galdı önemli değil naasıla hepsini alamiürüz.
Yorum
-
ha ha ha...Permanent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaklısın, bunu exper, PEGA_SUS veya herhangi biri açıp bu şekilde devam edilebilir...
bana düşmez emme... ben açarsam
ıramazan bayramı geliyor... okuzlere, bi kalbur, samanda virmeyin ula... diii
bişiyler açabülürüm mesela
Yorum
-
Lem PEGA, bu deyyuslar konuşurken senin bozkurtlar nirde ? Bahçeli denen adam AKP' nin arka bahçesi gibi davranmaya devam ediyor. Nerdeyse her mahallede Ülkü ocakları vardı hepsini lav etti.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Daha yazacam emme kafam 3500 onun îçîn daha yazmayayım. 1980'den sonra solda sağda bitmiştir. Ben komünistim sen faşistin emme ortak değerimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü idi
Bölüyorlar gözümüzün önünde vatanı, küfür etmekle bu vatan kurtulmaz eli taşın altına sokmak lazım
Yorum
-
29 Ekim cumhuriyet bayramı, kim kurban bayramı gibi sahip çıkacak bayrama
Sahip çıkmaz iseniz bu kurban bayramınıda çok ararsınız. Elin amerikalısı kurbana meraklı değil
Aranızdan birileri çıkıp deyecekki bu ..cık ağızlı çıkmış birşeyler yazıyor okumaya değmez diyecekler
Ama bugün cumhuriyetine sahip çıkmayanlar günü gelir birilerinin götünü yalarlar
Ah Atam ahh, başladığın işleri yarım bıraktın. Bırakmasaydın ülke bu günlere kalmazdı
Yorum
-
baram vakti küfür sallamayın lemm kepengini indirmek isteyen indirsin cocuğunu okula yollamamak isteyen yollamasın dağa yollasın
elcevap elimi,zle yaptıklarımızın karşılığını bulmadan ayrılmayacağız bu dünyadan ister kürt olalım istersek türk eğer toprağın altında hadi lem ben kürdüm yallah diyebileceksek yada türküm
ozaman isteyen istediğini desin yapsın adamın anasından emdiğini burnundan getirmek için sabırsızlıkla bekleyenlerde var ama inanıyoruz o güne ama inanmıyoruz kürt ve türkler olarak
şu bdp nin hakim yapısına bakın hemen hepsi kafir takımından tabanına bakın oy verenlerin ekseriyyetine kafa tasçı kim kafa tasçılık yaparsa belasını bulur sanıyorlarki kürtler devlet olunca
dünyada itibar görecekler bunlara oy verenler devlet kuracaklarını sanıyorlar
bi tanesine oyle dedim hadi yarın sabah devlet kurdunuz diyelim dedim lemmm kefereler sizde başbakanlık yapacak dışişlerinde çalışacak büyükelçi olacak bürokrat olacak hakim olacak savcı olacak ünüversite kurup bir devlet bütünlüğü sağlayacak kadromu var hayvanlar dedim olsun biz kuralımda dedi el cevap yukarda anaları için salladığınız küfüfrleri fiilliyata dökecek adamları sabırsızlıkla bekliyorlar hemde bağırıyorlar geliiinnn geliinnnn anam hazır diye uyandıklarında iş bitmiş olacak ama nafile elleriyle yaptıklarının bedelini ödemeden ölmeyecekler bide toprak altı bedel var ben ondan korksunlar derim dünya hayatı max 100 sene sonrası bitmezoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Uygar tarafimiza ne oldu ? Bu ve diger topickleri, dolayisi ile keyborsayi yasatacak olan bizlerin duygulari ile degi,l mantigi önde tutarak hareket etmemiz daha dogru olmazmi?
Kuzu müstesna olarak mahallenin kabullenilmisi. Hepimiz kuzu olamayiz.... Olursak Key borsa kalmaz... Key borsa kalmazsa hepimiz pisman olur dagiliriz...
Ben bu toplulugun yasatilmasindan yanayim... Kimseyide kaybetmek istemem. Istemiyorum...
Her seyin konusulmasindan yanayim. Kimse yanlis onlamasin... Ne yapilacaksa akil ile...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Pazar sabahı ve bayram gününde yazılanları temizlemeye uğraşmaktan hoşnut olacak değilim.
"Küfür içeren mesaj yazdım. Benim mesajımı silmişler. Silinmemesi gerekirdi, yanlış yapılmış." diyecek olan üye varsa, hiç beni yormasın. Tartışmanın sonucu bellidir...
Yorum
-
Bana birisi şu fikir özgürlüğünün ne menem bir şey olduğunu izah etsin yahu?
Atatürk hakkında iki çift laf etsek hop hakaret ettin,linç edelim?
Muhammet hakkında sorular sorsak,hop hakaret ettin,linç edelim?
Hayatımızı dibine kadar etkileyen bazı dini kavramlar üzerine fikir yürütsek,hop hakaret ettin,linç edelim?
(Ramazanda davul gürültüsünden çocuklarım geceleri korkarak uyanacak,ama oruçla ilgili tek kelime söyleyemeyecem ben.Neymiş efendim?İnanlara saygı gösterilecek -miş.Kurban bayramında bok kokusundan sokaklara çıkılmıyor,yani olay doğrudan beni etkiliyor ama nedense iki kelime etmek bizim haddimize değil.)
Ana dil üzerine evrensel kriterlerden dem vursak hop vatan hainisin,linç edelim?
Bir de şu var:
Bir gün önce Atatürk'ü eleştirir,onu bir hak olarak görür,bir gün sonra Kürt Said ile ilgili yapılan bir eleştiriyi hakaret olarak algılar.
Yorum
Yorum