KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oyucel
    Katılımcı
    • 16 Ağustos 2011
    • 166

iyi bayramlar

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

bayramınız mutlu
      etleriniz butlu olsun
      1 haftalık yayla macerasın netcesi dönmişem şöle bi geçmişe bakınem nettiiz

Yorum

• PEGA_SUS
        Yasaklı
        • 21 Ağustos 2011
        • 2790

heç bi halt etmedik egeliii

aynı bıraktığın yirde otluyoz hala...

heç olmazsa ben arada bi yalağa gidip su içip geliyom... ötekiler onuda yapmıyo amk

anca yattıkları yirden geviş getürüyolla...

hazmaedemediler 10.000 puanı ağar geldi bünyelere

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU şenligine davetlisiniz..
          malesef bu topik bayramlık ömrünü bitirdi yeni karizmatik bir topik daha açılsa iyi olmaz mı sayın büyüklerim
          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• Permanent
            Katılımcı
            • 08 Ağustos 2011
            • 161

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU şenligine davetlisiniz..
            malesef bu topik bayramlık ömrünü bitirdi yeni karizmatik bir topik daha açılsa iyi olmaz mı sayın büyüklerim
            Haklısın, bunu exper, PEGA_SUS veya herhangi biri açıp bu şekilde devam edilebilir...

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              400 puan düşüp 700 puan çıkmaya gidiyor
              o 700 puan çıkıştan sona 1700 puan düşer
              sali yada çarşmba inş.
              ayın 18inde perşembe yazmışım ve akabinde
              88den 87250 ye düşüp
              ordan 88475 e gidip
              ordanda 87250 ye gadar düşmüş hemde sali çarşamba dediğimiz gibi
              1700 puan bekliürdüm düşüşü 1200 puanda galdı önemli değil naasıla hepsini alamiürüz.

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

çarşamba güzel kapanışla sali gün yani ayın 30 unda artı gap ı haketmiş yaw ver çoşkuyu ver çoşkuyu yapcek bayram devrisi lakin çarşamba günü çok can yakıcee benziür tam benim günüm olcek inş. teala

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

Permanent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Haklısın, bunu exper, PEGA_SUS veya herhangi biri açıp bu şekilde devam edilebilir...
                  ha ha ha...

bana düşmez emme... ben açarsam

ıramazan bayramı geliyor... okuzlere, bi kalbur, samanda virmeyin ula... diii

bişiyler açabülürüm mesela

Yorum

• FIRTINA
                    Akşamcı
                    • 04 Eylül 2011
                    • 186

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
                    Lem PEGA, bu deyyuslar konuşurken senin bozkurtlar nirde ? Bahçeli denen adam AKP' nin arka bahçesi gibi davranmaya devam ediyor. Nerdeyse her mahallede Ülkü ocakları vardı hepsini lav etti.

Daha yazacam emme kafam 3500 onun îçîn daha yazmayayım. 1980'den sonra solda sağda bitmiştir. Ben komünistim sen faşistin emme ortak değerimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü idi

Bölüyorlar gözümüzün önünde vatanı, küfür etmekle bu vatan kurtulmaz eli taşın altına sokmak lazım

Yorum

• FIRTINA
                      Akşamcı
                      • 04 Eylül 2011
                      • 186

29 Ekim cumhuriyet bayramı, kim kurban bayramı gibi sahip çıkacak bayrama

Sahip çıkmaz iseniz bu kurban bayramınıda çok ararsınız. Elin amerikalısı kurbana meraklı değil

Aranızdan birileri çıkıp deyecekki bu ..cık ağızlı çıkmış birşeyler yazıyor okumaya değmez diyecekler

Ama bugün cumhuriyetine sahip çıkmayanlar günü gelir birilerinin götünü yalarlar

Ah Atam ahh, başladığın işleri yarım bıraktın. Bırakmasaydın ülke bu günlere kalmazdı

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

baram vakti küfür sallamayın lemm kepengini indirmek isteyen indirsin cocuğunu okula yollamamak isteyen yollamasın dağa yollasın
                        elcevap elimi,zle yaptıklarımızın karşılığını bulmadan ayrılmayacağız bu dünyadan ister kürt olalım istersek türk eğer toprağın altında hadi lem ben kürdüm yallah diyebileceksek yada türküm
                        ozaman isteyen istediğini desin yapsın adamın anasından emdiğini burnundan getirmek için sabırsızlıkla bekleyenlerde var ama inanıyoruz o güne ama inanmıyoruz kürt ve türkler olarak
                        şu bdp nin hakim yapısına bakın hemen hepsi kafir takımından tabanına bakın oy verenlerin ekseriyyetine kafa tasçı kim kafa tasçılık yaparsa belasını bulur sanıyorlarki kürtler devlet olunca
                        dünyada itibar görecekler bunlara oy verenler devlet kuracaklarını sanıyorlar
                        bi tanesine oyle dedim hadi yarın sabah devlet kurdunuz diyelim dedim lemmm kefereler sizde başbakanlık yapacak dışişlerinde çalışacak büyükelçi olacak bürokrat olacak hakim olacak savcı olacak ünüversite kurup bir devlet bütünlüğü sağlayacak kadromu var hayvanlar dedim olsun biz kuralımda dedi el cevap yukarda anaları için salladığınız küfüfrleri fiilliyata dökecek adamları sabırsızlıkla bekliyorlar hemde bağırıyorlar geliiinnn geliinnnn anam hazır diye uyandıklarında iş bitmiş olacak ama nafile elleriyle yaptıklarının bedelini ödemeden ölmeyecekler bide toprak altı bedel var ben ondan korksunlar derim dünya hayatı max 100 sene sonrası bitmez
                        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• labtek
                          Tecrübeli
                          • 11 Ekim 2009
                          • 505

Uygar tarafimiza ne oldu ? Bu ve diger topickleri, dolayisi ile keyborsayi yasatacak olan bizlerin duygulari ile degi,l mantigi önde tutarak hareket etmemiz daha dogru olmazmi?

Kuzu müstesna olarak mahallenin kabullenilmisi. Hepimiz kuzu olamayiz.... Olursak Key borsa kalmaz... Key borsa kalmazsa hepimiz pisman olur dagiliriz...

Ben bu toplulugun yasatilmasindan yanayim... Kimseyide kaybetmek istemem. Istemiyorum...

Her seyin konusulmasindan yanayim. Kimse yanlis onlamasin... Ne yapilacaksa akil ile...
                          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

Pazar sabahı ve bayram gününde yazılanları temizlemeye uğraşmaktan hoşnut olacak değilim.
                            "Küfür içeren mesaj yazdım. Benim mesajımı silmişler. Silinmemesi gerekirdi, yanlış yapılmış." diyecek olan üye varsa, hiç beni yormasın. Tartışmanın sonucu bellidir...

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

Bu topic dini tartisma ve hele hele mucahitcilik oynama topigi degildir
                              Bilgi ve tecrube paylasim yeridir

Lutfen kendi super dusuncelerinizi, kendi topiginizin altinda anlatin
                              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• dayan
                                Aktif
                                • 05 Ağustos 2011
                                • 382

Bana birisi şu fikir özgürlüğünün ne menem bir şey olduğunu izah etsin yahu?

Atatürk hakkında iki çift laf etsek hop hakaret ettin,linç edelim?

Muhammet hakkında sorular sorsak,hop hakaret ettin,linç edelim?

Hayatımızı dibine kadar etkileyen bazı dini kavramlar üzerine fikir yürütsek,hop hakaret ettin,linç edelim?

(Ramazanda davul gürültüsünden çocuklarım geceleri korkarak uyanacak,ama oruçla ilgili tek kelime söyleyemeyecem ben.Neymiş efendim?İnanlara saygı gösterilecek -miş.Kurban bayramında bok kokusundan sokaklara çıkılmıyor,yani olay doğrudan beni etkiliyor ama nedense iki kelime etmek bizim haddimize değil.)

Ana dil üzerine evrensel kriterlerden dem vursak hop vatan hainisin,linç edelim?

Bir de şu var:

Bir gün önce Atatürk'ü eleştirir,onu bir hak olarak görür,bir gün sonra Kürt Said ile ilgili yapılan bir eleştiriyi hakaret olarak algılar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information