Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı ve ülkemizin kuruluşunu temsil eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun
Önce stadlarda tek düze kutlamaları kaldıracağız sokaklarda vatandaşla beraber kutlayacağız dediler
şimdide vatandaş sokakta kutlamaya kalkınca yok kardeşim yasak diyorlar
19 mayıs, 23 Nisan, 30 ağustos 29 ekim tarihlerinde akşamları havai fişek atmayı bayram kutlaması sananlara inat bu sene sokaklarda olalım
Cumhuriyetimizi bunlara inat doyasıya kutlayalım.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
meril... şuan yekünde 40.000 görünüyor... kalan 20 yi taşırsa buda iyi..
daha başlamamış vade de 105.000 lönk var...
35.000 de eski vade de duruyor... eder 140
bu 35 ide taşırlarda... 1 kasım vade başına böyle 140.000 lönkle girersek
ilk olacak benim için... 140.000 lönk ile vade başlıyor
vay anam vay...
bayram dönüşü görüşmek dileğiyle...
paradigma abi nin maldan zehirlenip ölmez sağ kalırsak tabiki
abi bunun gözleri neyim şaşı gibi, bi hoş bakıyo gibi laa
kocaaa urusyadan bula bula bunumu buldun... ta güzelleri varıdı benim bildiğim
lem pega ondan daha ıyısı yok rusyada smınıroff mus absult mus onnar vodka deel ...ama karıstırmayacan meyve suyu ıle bunu ; kucuk bardaga koyacan ondan sonra tek kalemde atacan sonra derın bır nefes verecen yavasca , sonrasında meyve suyunu ıcecen ustune ,annadınmı canım cıgerım .... eksperım sen ıse bır gun daha sabredecen yoldadır senın kı henuz ....
bu arada bu pasta ıle yenı vadedede yenı zırvelerın gelecegı goruntusu var , yıne taktık yukarıdan sat asagıdan gerı al seklınde gelısecek anlasılan ..merrıll teyzenın ekımdekı gerı kalan longu aralıga tasıyacagını pek tahmın etmıyorum ....sayet eder ıse yenı vadede de ılk fırsatta full long olurum
Bu topic, mutlu sona erdi. Amacına ulaştı. Kuzu, 22 bin endekse kurban oldu. Kendisi, bizzat kendi tercihi ile kurban oldu. Dua ve şükür etsin ki, kasabı BaBo'dur, bir kurban daha yaşamasına izin verir.
Yorum